Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gat in gyproc schuine wand herstellen:

Gat in gyproc schuine wand herstellen

Er is een gat geslagen in de gyprocwand op zolder. Het gat is ongeveer 30 cm groot en dit moet men herstellen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Hoevenen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in gyproc schuine wand herstellen uit heel België:

Herstellen laminaatvloer en gyproc plafond na waterschade

Door een lek in de afvoer van de douche op het verdiep erboven is het gyproc plafond en de laminaat keukenvloer beschadigd. Gat in plafond van 1m² door loodgieter, plus de randen van de laminaatplanken op de vloer krullen omhoog door het water. Oppervlakte keuken +/- 16 m². In de badkamer dient deel (1 à 2m²) van de OSB vloer ook vervangen te worden. De vinvylvloer vermoedelijk niet. Bestek voor verzekering.

Vaste zoldertrap zetten

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door vaste trap,. Gat in betonplaat is voorzien en is nu afgewerkt met gyproc. Het zou leuk zijn moest het er op zijn minst zeer gelijkaardig uitzien als de trap van gelijkvloers naar verdiep.

Gat maken in muur nieuwe buitendeur

Wij willen graag een buitendeur bijplaatsen waarvoor een extra gat gemaakt moet worden. Wij doen de binnenzijde, dus de gyproc, wij zoeken iemand die de buitenzijde kan doen, inclusief de mooie siermuur die ervoor gemetst is (tussen buitenmuur en de gyproc) Inclusief plaatsen linteel en dorpel, netjes afgewerkt.

Lek in buis dampkap herstellen in appartement

De warme lucht van de dampkap en de koude lucht die langs de uitgang binnenkomt geeft condensatie ( natte plek in de houten/ gyproc omkasting). Een lek in de buis, dat veroorzaakt een natte plek. Herstellen van de lek, of buis isoleren, en gat toemaken.

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Wij zouden graag onze zoldertrap verplaatsen. Er moet een volledige nieuwe opklaptrap of schuiftrap met leuning komen. Moet door een gyproc plafond en houten gebinte plaatsgemaakt worden voor trapopening. Oude gat moet dichtgemaakt worden. Afwerking aan onderkant is niet nodig aangezien alle plafonds vernieuwd moeten worden

Nieuw zoldergat maken en trap installeren

Ik heb iemand nodig om gat voor zoldertrap te maken, afmetingen 60 cm op 120 cm. We hebben reeds een trap gekocht voor in dit gat maar deze moet nog worden geïnstalleerd. Plafond is uit gyproc op licht houten structur, boven oude plafond uit "ouderwets" gewapende gipsplaten die direct onder balken 7/18 genageld zijn. Dwarse balken zullen nodig zijn.

Zolder en gang verbouwen

Ik wil graag mijn zolder en gang laten verbouwen. Er moeten een aantal werken worden gedaan op de zolder : zoldertrap plaatsen, gat maken in dak voor een Velux, plafond en vloer afwerken, plaatsen en verwarming leiding. In de gang moet men gyproc steken in de plafonds, trap schuren en schilderen en een luik onder de trap plaatsen. In de gang moet ook een vloer worden gelegd.