Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Kapellen (Antwerpen):

Cementbepleistering aanbrengen

Het gaat om een vrijstaande bungalow. Dus alleen met een begane grond. Het huis is niet gevoegd spouwmuren zijn wel geïsoleerd. Tussen 50 - 100 m².

Herbezetten muren kelder

Bezetten en of proper maken van keldermuur. Deze is droog ,maar bijbouwen 20 jaar geleden heeft een muur waterschade opgelopen. Muur in de kelder bezetten : 2 m op 6 m.

Bezettingwerken + schilderwerken plafond traphal na vochtschade

Wij zijn op zoek naar een bezetter en schilder voor werken in Kapellen. Wegens vochtschade aan een velux in de traphal, moeten wij een nieuwe velux plaatsen. Zowel de veluxkader als een stuk van de omringende muren dienen herbezet/geschilderd te worden. De bezettingswerken omvatten concreet: (1) herbezetten van de nieuwe veluxkader (velux moet nog geplaatst worden) (2) herbezetten van ca 6 m² muur omliggend aan de velux. Nadien dient dit ook wit geschilderd te worden. Deze werken dienen uitgevoerd te worden in de traphal. De velux en de muren zijn goed te bereiken met een kleine lader.

Renoveren van binnenmuur

Een muur in de woonkamer moet opnieuw bezet, behangen en geschilderd worden. Het huidige bezetsel zit hier en daar los en is oneffen. De muur is ongeveer 8 m lang.

Herstelling en schilderen plafond na waterschade

Na een waterlek aan ons dak is er zeer veel water via het plafond de slaapkamer ingelopen. Ik wil het plafond laten herstellen/vervangen (indien nodig) en laten schilderen.

Pleisterwerken bezetting ytong buitenmuren garage

Bezetten van ytong buitenmuren garage. Te bezetten oppervlakte +/- 21 m².

Bezetten muren

Bezetter gezocht voor +/-60m2 binnenmuren (2 grote + kleinere stukken). Ondergrond is oneffen, oude baksteen. Wel helemaal ontdaan van oude bezetting. Graag prijs per vierkante meter of totaalprijs, geen prijs per uur.

Trappenhal laten bezetten

Ik zou graag de trappenhal van onze woning willen laten beplakken. Het gaat om een totaaloppervlakte van ongeveer 24 m2. 1 grote muur en een kleine muur moeten volledig bezet worden, de andere muren zijn bezet met een sierpleister en moeten dus alleen geëffend worden. De werken zouden zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden.

Pleisterwerken voor nieuwbouwproject

Voor ons nieuwbouwwoning te Kapellen zijn wij op zoek naar een bezetter. Na contact kunnen wij u de plannen doorsturen.Het zou gaan om ongeveer 100m².

Pleisterwerk in woning uitvoeren

Ik wil graag een muur in mijn woonkamer laten bepleisteren (+/- 15m2) Bijkomende ook de afwerking aan 7 ramen.