Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Kontich:

Herstellen gyproc plafond

Ten gevolge van waterschade is onze gyproc plafond aangetast, en dit willen we graag laten herstellen. Het betreft maar een klein oppervlak, maar we weten niet goed of dit betekent dat de volledig plafond in de ruimte vervangen dient te worden, of dat dit ook plaatselijk opgelost kan worden. Plafond : 25 m². Op bepaalde plek is het beschadigd.

Tuinmuur bezetten

Het betreft het bezetten van de scheidingsmuren met de buren in onze tuin: twee zijmuren, van +/- 2 m hoog en 8 m breed, en één muur achteraan van +/- 2 m hoog en 6 m breed. Ik wil deze terug laten bezetten om opnieuw egaal witte muren te hebben.

Tussenwanden te plaatsen

Zolder in te delen.Er zouden tussenwanden geplaatst moeten worden om 3 slaapkamers, een badkamer en een bergkamer te maken.

Bepleisteren over tasso behangpapier

Bepleisteren: Ik wil graag keuken en woonkamer laten behandelen vochtplekken.

Muur na waterschade te bespleisteren

We willen een binnenmuur in een slaapkamer laten bepleisteren na waterschade.

Muren te schuren

Graag had ik een offerte aangevraagd om mijn muren te schuren, er zijn namelijk lijmresten van het behang achtergebleven, kan u deze week nog komen? Het gaat om 48m2

Waterschade in appartement te Kontich

Ik heb waterschade geleden in mijn appartement te Kontich dus bepleistering verwijderen en nieuwe aanbrengen dit in een klein Wc ruimte. Ik zou ook graag een deur laten vervangen. Graag zou ik beroep doen op een klusjesman.

Sinds de nieuwe buren hun huis aant ...

Sinds de nieuwe buren hun huis aant verbouwen/renoveren zijn , vertoont onze gemeenschappelijke muur heel wat barsten , over de hele muur als dusdanig : van de bezoekerskamer tot achteraan de keuken ,zowel op het gelijkvloers als bovenverdiep en zolder... Op vraag van onze verzekering moeten we op zoek gaan naar iemand die de herstellingen zal uitvoeren ,maar eerst moet er een offerte opgemaakt worden door een specialist die nadien de herstellingen zal uitvoeren. Bij deze wens ik dan ook graag een aantal vakmensen te laten komen om eens een kijkje te komen nemen en een offerte op te maken. Alvast bedankt!

Bijwerken van bestaande gyprocmuren ...

Bijwerken van bestaande gyprocmuren (reeds een paar jaar geleden geschilderd - zichtbare naden)

DOOR LEKKAGE VAN BEERBUT VAN DE BUREN, ...

DOOR LEKKAGE VAN BEERBUT VAN DE BUREN, HEBBEN WE VOCHT IN DE MUUR. VERZEKERING LAAT EEN BUDGET OVER TWV 650 EURO. DIT IS VOOR HET REINIGEN, VOCHTWERENDE LAAG EN OM TE SCHILDEREN. IS DIT HAALBAAR?