Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² + voorzetwand van 18m²:

Gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² + voorzetwand van 18m²

We willen verschillende kamers maken van een grote open ruimte. op basis van de tekening is er voor 82m² aan dubbele scheidingswanden te plaatsen plus een voorzetwand van 18m². Het is voor ons van belang dat het uitstekend geïsolleerd wordt tegen geluid.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Lichtaart (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² + voorzetwand van 18m² uit heel België:

Gyproc scheidingswand + voorzetmuur plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is ongeveer 385 cm en hoogte 250 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af. De voorzetwand is ongeveer 250 cm in de lengte en ongeveer 250 cm hoog.

Gyproc scheidingswand plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is 385 cm en hoogte 235 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af (zie bijgevoegde foto). Gelieve de kostprijs van materiaal en werkuren apart te vermelden op de offerte.

Totale badkamer renoveren

Volledige vernieuwing van badkamer, met aanpassing dak ( van schuin dak naar volledige dakkapel over ganse breedte ) Totale oppervlakte van de badkamer is 16 m². Nieuw badkamer meubilair, met dubbele lavabo, ofwel groot enkel, inloopdouche en een bad. Betegelen. Vloeren. Gyproc. Komen kijken ter plaatse.

Ombouw garage naar leefruimte en badkamer

Ombouwen garage met dubbele poorten tot leefruimte. Plaatsen van een geïsoleerde scheidingswand in de garage (ongeveer 26. 6m²) Eventueel dakraam in te plaatsen. Plaatsen van douche, wasbak en toilet. Plaatsen van een vaste zoldertrap met kwartdraai in yellow pine 35 mm (onbehandeld) met balustrade en leuning boven rond het trapgat Isoleren en bekleden met gyproc van de buitenmuren(ongeveer 33m²) Uitplamuren van de geplaatse gyprocwanden : 1 x filler en 2x finisher Plaatsen van vloerplinten aan de geplaatste gyprocwanden ongeveer 30 lm Plaatsen bijkomende stopcontacten en aanpassen verlichting Isoleren van de zolder met KNAUF MULTIFIT 180mm, plaatsen dampscherm en aftapen van de naden.

Woonkamer volledig te renoveren na waterschade

Herstellingswerken na vochtprobleem te leveren en plaatsen. Herstel chappe en vloerisolatie (enkel de ontstane goten). 44 m² muur : dubbele Gyproc (2 x 9,5 mm) op Metalstud met spouwisolatie. Sausen en plamuren, gronden en 2 x afwerkingslaag acrylaatverf + afwerking rond 3 ramen + 1 rolluikbak te maken 30 m² vloer : lamellenparket (21 x 190 x 1900 mm) op folie zwevend te plaatsen (eventueel wordt de parket door ons geleverd) + 25 mm plinten Herinstallatie van stopcontacten, lichtschakelaars (ongeveer 15), spot, badkamerventilator, wastafel (hergebruik) met water en afvoerafsluitingen, radiator en verwarmingselement

Dubbele wasbak aansluiten

Voor de keuken van een winkelruimte: We hebben een ondermeubel met dubbele wasbak waar een kraan op aangesloten moet worden voor warm en koud water en er moet ook een afloop voorzien worden. De aansluitingen zijn er niet, er moet een nieuwe aftakking komen vanuit de ruimte waar de CV en toilet staan. Dit is echter gewoon in de kamer ernaast, maximum 3meter verder, en enkel gescheiden door een valse wand van gyproc. Leidingen, koppelingen en kraan moeten nog voorzien worden door de aannemer.

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.

Bestek voor verzekering na waterschade

Aankoop en plaatsing van: 3 nieuwe kwalitatieve binnendeuren 2 kamers (4,5m * 10m en 3,5m * 7m) en een gang (15m * 1m) vloeren met parket, oppervlaktes (45m², 25m² en 15m) vervangen en afwerken gyprocmuren: - enkelzijdige muur: 1 van 20m * 2,45m, 1 van 10m * 2,45m , 1 van 7m * 2. 45m, - dubbelzijdige muur (dubbele gyproc aan weerszijden): 1 van 14m * 2,45m, 2 van 3,5m * 2,45