Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plakwerk:

Plakwerk

Wij zoeken iemand in bij ons een paar "plakwerken" te doen. Herstellen plafond na waterlek. Lek is gedicht en alles is droog. Mss stuk afkappen en het herplakken. Ook nog plaatsen van hoekprofiel.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plakwerk uit heel België:

Aannemer uitbreken draagmuur

Ik zoek een aannemer voor het uitbreken van een draagmuur van +- 4m lang voor een uitbreiding van de keuken. plakwerk incl.

Plafond herdoen na waterschade

In mijn nieuwbouw appartement is er, na een forse regenbui, via het plafond water binnen gedrongen. Daardoor is het geschilderde plakwerk nat geworden en vertoont het blazen. De zone beperkt zich tot halve meter in de omtrek van de elektriciteitsdoorvoer; zie bijgevoegde foto.

Renovatie uitvoeren na brand

Het gaat om plakwerk van een muur en plafond, nieuw raam plaatsen, plaatsen van een nieuwe keuken, 2 nieuwe radiatoren en schilderen van een beneden verdieping en nazicht elektrische installatie.

Steken van poutrel in draagmuur

ik wil mijn woning laten verbouwen. het gaat om 30m² plakwerk op de binnenmuur. Nieuwe badkamer en nieuwe keuken. Plaatsing van 70 m² nieuwe vloer. 8 nieuwe radiatoren. Een draagmuur doorbreken en draagbalk steken.

Kleine studio 32m² renoveren

Een studio van +- 32 m² volledig renoveren. Het gaat om plakwerk op de muren dan behangen ,schilderen en opfrissen van het plafond. Laminaat leggen. Nieuwe badkamer installeren, tegels op de muren van de badkamer plaatsen en ook hier het plafond opfrissen. Nieuwe radiator in de badkamer en in de kamer zelf. Nieuwe (extra) stopcontacten in de studio voorzien. In de kamer en de badkamer is alles al afgebroken.

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag onze badkamer volledig renoveren is ongeveer 10 m². Bestaand raam verwijderen (H 1,00 m x B 1,68 m). Toemaken van binnen en buitenmuur voor plaatsing nieuw raam. Wanneer de buiten baksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande baksteen, moet er een crepie-laag bovenop komen. Nadien moet er een nieuw, kleiner raam gestoken worden (H 1,00 m x B 1,28 m) (dubbel glas). Plakwerk binnenmuren (ongeveer 26 vierkante meter) en plafond (ongeveer 6,5 vierkante meter). Vervanging van elektriciteit, watertoevoer en divers sanitair. Plaatsing nieuwe tegels, badkamermeubels (douche, bad, enkele lavabo, wc), ventilatiesysteem en deuren. Een inloopdouche, een soort van inloop hoek douche.

Muur en schouw uitbreken

Muur uitbreken. Een stuk van 125 CM breed x250 CM hoog en een stuk van 40 CM hoog x105 CM breed. En alles terug netjes afwerken. Betegeling onder de muur,plakwerk en schilderen. Er zitten stopcontacten in die muur. Ik kan deze zelf verwijderen. Ik weet niet zeker of dit een draagmuur is... er is een deurgat voorzien in die muur. En eventueel ook sierschouw afbreken. Er komt een nieuwe pelletkachel in de plaats. Plannen zijn beschikbaar.

Achtergevel renoveren

In de kinderkamer zijn er schimmels opgedoken aan de achterkant van een toegemetseld raam 1mx2m Met veel regenval zijn er meer schimmels. Er is sprake van doorspijlend vocht. De gevel zal moeten aangepakt worden. De oppervlakte is 80m² Binnenkant plakwerk opnieuw te doen.