Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleisterwerken ruwbouw:

Pleisterwerken ruwbouw

Ik heb een aantal ruwe muren die opnieuw bepleisterd moeten worden, zoals: "de wc, de keuken, bad -en slaapkamer + de trapgangen. ( deze muren staan niet echt 100% recht, sommige verschillen soms 5cm)
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleisterwerken ruwbouw uit heel België:

Pleisterwerken uit te voeren

Pleisterwerken op nieuwe muren. Muren staan nog in ruwbouw. Gelieve contact op te nemen voor de juiste m2 en hoeveelheid ramen en deuren.

Pleisterwerken in verschillende ruimtes

Voor de afwerking van een ruwbouw-woning (winddicht) te Lummen ben ik op zoek naar een stukadoor. Stukwerk te voorzien in alle ruimtes: - woonkamer/keuken - traphal / wc - badkamer - 2slk - zolder Werfadres: Lummen Schetsen in bijlage

Pleisterwerken binnenmuren

Wij zijn onze woning aan het renoveren. Het gaat om een totale renovatie. De bestaande woning is volledig gestript, heropgebouwd en uitgebreid. Tegen december is de ruwbouw winddicht. Al de binnenmuren van de volledige woning moeten bepleisterd worden. Sommige muren zijn nieuw gemetst en in goede staat. Andere zijn in minder goede staat en zeer oneffen. Via deze weg hopen wij een goede stukadoor te vinden die ons project voor een betaalbare prijs kan realiseren. Wij kunnen de plannen doorsturen via mail of u kan een kijkje komen nemen op de werf.

Verbouwing rijwoning Heverlee

Grondige verbouwing rijwoning (renovatie bestaand gedeelte + uitbouw 40m² nieuw gedeelte, grondwerken, funderingswerken, ruwbouw, dakwerken (nieuw op bestaande gedeelte en nieuw plat dak aanbouw), pleisterwerken, isolatie, vloerverwarming, chappe, gietvloer, steken van poutrels, enz...

Ik heb een nieuwbouwproject, casco ...

Ik heb een nieuwbouwproject, casco aangekocht! Dus water- en winddicht. Ik zou graag een offerte krijgen over de pleisterwerken zowel voor de muren als voor de plafonds! Ruwbouw. Het is een huis met 134m² bewoonbare ruimte!

De bestaande toestand van onze aanbouw ...

De bestaande toestand van onze aanbouw keuken en badkamer zal worden afgebroken. Van daaruit beginnen we met het uitgraven voor funderingen, rioleringen, nieuwe putten (sceptische en hemelwater), opbouw van ruwbouw nieuwe badkamer en keuken. De badkamer zal zich bovenop de keuken bevinden in aanbouw. Hierbij komen nieuwe elektriciteit, sanitair, pleisterwerken, vloeren, isolatie, dakwerken, ramen en deuren. Wij zijn reeds in het bezit van plannen opgemaakt door een architect.

PLEISTERWERKEN: nieuwbouw - start ...

PLEISTERWERKEN: nieuwbouw - start ruwbouw voorzien jan 2009

nieuwbouw van huis van 8m x 6m, ruwbouw ...

nieuwbouw van huis van 8m x 6m, ruwbouw en isolatie, pleisterwerken