Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muren slaapkamer bepleisteren:

Muren slaapkamer bepleisteren

Muren slaapkamer te bepleisteren.1 kamer. Oppervlakte : 3m op4 m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren slaapkamer bepleisteren uit heel België:

Herstellen muur na waterschade

We hadden een lek in de douche waardoor er vocht in de muren rond de douche is gekomen. Nu is de douche ondertussen hersteld zodat er geen water meer naar de muren kan. Nu heeft onze verzekering gevraagd om een bestek te laten maken voor de geleden gevolgschade na waterschade. Lek is intussen hersteld en nieuwe douche is geplaatst. Muur van de slaapkamer: herbepleisteren - muur van badkamer ook bekijken.

Vochtprobleem oplossen

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer & zolderkamer aan de aangrenzende muur bij de buren. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.

Appartement schilderen

Een leeg appartement zou geschilderd moeten worden. Dit betreft een living/keuken (één ruimte), een slaapkamer, een hal (eigenlijk ook één ruimte met de living), een badkamer en een wc. Bij sommige ruimtes is een deel betegeld en dit moet niet geschilderd worden (keuken, wc en badkamer). Alles zal in één egale kleur wit geschilderd worden. Het liefst zouden we het dan ook spuiten. Het afplakwerk is minimaal. De deuren zouden er ook bij genomen moeten worden. Dit betreft vier deuren aan beide kanten, maar ook de voordeur aan één kant. Alles tezamen zou het gaan om een 210 m², waarvan 140 m² muren, 50 m² plafonds en 16 m² deuren/kaders. Spuitwerken.

Slaapkamer behangen en schilderen van plafond

Slaapkamer te behangen na waterinfiltratie en plafond te schilderen. Opmeting vocht in muren. Ongeveer 18 m² vloeroppervlakte .

Muren + plafonds afwerken

Verbouwing: Woonkamer: sleuven van nieuwe elektriciteit dichten en afwerken en indien nodig afwerklaag op de muren zetten. 2x slaapkamer en 1x gang waar het behang van de muur en plafond is gehaald en sleuven van de nieuwe elektriciteit zijn schilder klaar maken.

Badkamer en slaapkamer schilderen

Schilderwerk badkamer muren en plafond 10.5 m². Slaapkamer muren en plafond +/- 30 m². Schilderwerk op tasso.

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.

Bovenverdieping renoveren

Wij wonen in een woonst in hoevestijl van 1990. Ze is altijd enkel beneden bewoond de zolder is geïsoleerd en er staan muren in voorzien om kamers te maken. Er moet een trap geplaatst worden. Het zijn twee kamers en een tussenstuk met dakkapel. Van de grootste kamer moet een slaapkamer gemaakt worden de andere kamer een badkamer. Er moeten in de slaapkamer twee dakramen gestoken worden en in de badkamer één. Elektriciteit moet overal voorzien worden en loodgieterij voor de badkamer plus badkamer plaatsen. Alle plafonds en muren en vloeren afgewerkt. Als boven alles afgewerkt is zouden we beneden verbouwen maar voorlopig dus enkel boven.