Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Merksem:

Bezetten van keldergat

De keldermond is afgescheurd van van de wand. helemaal afstrippen en ELASTISCH waterdicht herbezetten. de wanden laten grondwater door momenteel. keldergat is 110x60x90 lxbxh Alsook een klein waterdicht muurtje metsen in het keldergat van 110cm breed +-20cm hoog om een grotere buffer te hebben bij zware regenval.

Herstellen gyproc plafond

Via een lek in het dak sijpelde er water binnen door het gyproc plafond. Deze schade dient hersteld te worden en liefst zo snel mogelijk aangezien het dossier lopende is bij de verzekering. 1 plafond in 1 ruimte.

Muur herbepleisteren

Door een lekkend dak is er waterschade aan de muur in de slaapkamer, hierdoor is er schimmel ontstaan. Ik zou deze muur graag zo snel mogelijk laten herstellen.

Plamuurwerken in inkomhal uitvoeren

Plamuurwerken uit te voeren. Het gaat om een kleine 20 m².

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.

Herbezetten muren

Living afkappen en bezeten woonkamer. Kamer oppervlakte : 50 m².

Bezetten van muren en behangen

We zoeken een vakman voor het bezetten van muren en een stuk plafond door waterschade ook van behangen,van losgekomen behang door waterschade.

Afwerking rondom dakkapellen

Hebben een nieuw dak gelegd en rondom de dakkapellen , binnenin ,dient de afwerking nog te gebeuren. Afwerking met gyproc en stekker herstellen.

Vals plafond herstellen en herschilderen

Hebben een lek gehad in de badkamer en daardoor is het plafond van de kamer op het verdiep eronder beschadigd en een deel van de muur. We zouden dus een nieuwe valse plafond willen laten steken met 2 lichtpunten en herstellen deel muur.