Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Merksem:

Plamuurwerken in inkomhal uitvoeren

Plamuurwerken uit te voeren. Het gaat om een kleine 20 m².

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.

Herbezetten muren

Living afkappen en bezeten woonkamer. Kamer oppervlakte : 50 m².

Bezetten van muren en behangen

We zoeken een vakman voor het bezetten van muren en een stuk plafond door waterschade ook van behangen,van losgekomen behang door waterschade.

Afwerking rondom dakkapellen

Hebben een nieuw dak gelegd en rondom de dakkapellen , binnenin ,dient de afwerking nog te gebeuren. Afwerking met gyproc en stekker herstellen.

Vals plafond herstellen en herschilderen

Hebben een lek gehad in de badkamer en daardoor is het plafond van de kamer op het verdiep eronder beschadigd en een deel van de muur. We zouden dus een nieuwe valse plafond willen laten steken met 2 lichtpunten en herstellen deel muur.

Herstellen van muren na waterschade

Wegens schade in het bovenliggende dak zijn is onze binnenmuur in de slaapkamer beschadigd, we zoeken een stukadoor/schilder om een bestek op te maken voor herstelling van deze muren.

Vochtschade muur stuccen

Ik zoek iemand voor herstelling voor vochtige muur slaapkamer deze ligt aan de badkamer van de buren. Ongeveer een muur van 5 meter lengte en de hoogte ongeveer 2 meter.

Herstelling muren en plafond

Ik heb een vochtprobleem in een bovenhoek van de keuken, vermoedelijk afkomstig van het dak van de buurman. Hiervoor is een schadedossier opgemaakt bij de verzekeraar, maar deze vraagt nog een raming van de kosten. Graag had ik hiervoor een bestek laten opmaken. Plafond en muren van keuken hebben vochtschade.