Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Mol:

Muur kaleien

Wij willen graag een muurgevel laten kaleien. Het gaat om een beschadigde gevel waar steeds mos doorkomt. Ook de voegen moet men jaarlijks reinigen. Het is zo een 10 à 15 m².

Bepleisteren van natuurstenen buitenmuur

Pleisteren van een natuur stenen muur buitenzijde van de woning. 15 m2.

3 kamers bezetten

Wij zijn aan het renoveren en er moet een deel opnieuw bezet worden. 3 kamers : living, keuken, badkamers (zonder plafond) het gangetje tussen badkamer en keuken (wel plafond bezetten) 2 poutrelles omkasten en afwerken.

Bezetten van muren rondom carport

Wij wensen de losse muur van onze carport rondom te laten bezetten (donkergrijs). Het gaat om ongeveer 32 m².

Bezettingswerken

Kleine bezettingswerken naar aanleiding van waterschade. Berging te herstellen daarboven was er een douche.

Afwerken bovenverdieping stuccen-gyproc

We hebben nieuwe ramen laten plaatsen, maar zoeken nog iemand die hiervan de afwerking kan voorzien. Het gaat over 3 grote ramen en 1 klein raam. Alsook 2 of 3 muren die opnieuw bepleisterd mogen worden, eventueel gyproc. We willen dit zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Aannemer voor herstelling scheuren in muren

Herstellen scheuren. Zowel in de binnenmuur als in de buitenmuur

ik heb van de benedenverdieping van ons ...

ik heb van de benedenverdieping van ons huis het bezetsel eraf gehaald tot op de snelbouw. nu zou ik graag hebben dat het opnieuw bezet wordt samen met de plafonds. het is een living een keuken een eetkamer een halletje en een veranda

Beste, Ik zou graag een offerte ...

Beste, Ik zou graag een offerte aanvragen voor pleisterwerk. Het betreft een nieuwbouw. Oppervlakte plafonds: 200m² Oppervlakte wanden: 420m² Alvast bedankt.

pleisterwerken nieuwbouwwoning

pleisterwerken nieuwbouwwoning