Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade :

Beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade

Mijn dossier is in behandeling bij verzekering. Door waterlek is een nieuwe leiding door de traphal gelegd. Ditzelfde waterlek heeft ook huidige bezetting beschadigd en moet verscheidene m² verwijderd en herplaatst worden. Na drogen bezetting dient de volledige traphal herschilderd te worden. Graag een offerte.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade uit heel België:

Plinten verwijderen en nieuwe leggen

Na waterschade zijn de vloerplinten beschadigd over de lengte van 4 meter, de beschadigde plinten eraf halen, bezetting herstellen, nieuwe plinten plaatsen.

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.

Herstel na brandschade

Wij hebben recentelijk brandschade opgelopen in de tuin waarbij een afdak, de vloer en de muur ernstig beschadigd zijn. De muur zou aan twee kanten terug moeten bezet worden (beschadigde bezetting moet er ook nog afgehaald worden). Er zou een klein raam en een afvoerbuis moeten vervangen worden. Er zouden een paar tegels moeten vervangen worden en er moet een nieuw afdak geplaatst worden. Grote muur voor bezetting: 20m² Grote afscherming afdak: 6m². Grote tegels: 2m². Grote raampje: 1m². Foto's ter beschikking.

Herstellen waterschade slaapkamer

Ik had graag een prijsofferte voor het herstellen van waterschade in een slaapkamer. Herstellen omvat verwijderen en vervangen van beschadigde bezetting. Afvlakken muur, verven muur en kamer terug in oorspronkelijke staat brengen.