Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bezetten van slaapkamer:

Bezetten van slaapkamer

Slaapkamer van 2.40 meter hoog. muur van 3.5 m breed muur van 4 m breed muur van 1 meter breed muur van 3 meter breed We hebben ons vlies behang verwijderd en daarmee is de bezetting er mee afgekomen op verschillende plaatsen . We hebben er alles afgestoken wat er afkwam met een plamuurmes want was maar zeer dun bepleistert. Dus op plaatsen waar het los was is het verwijderd en op andere plaatsen hangt het er nog aan. Zou helemaal terug behang / schilder klaar gemaakt moeten worden.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bezetten van slaapkamer uit heel België:

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.

Muur opnieuw bezetten na vochtprobleem

Door een probleem in de badkamer van de buren zit er vocht in de muur van onze slaapkamer. Dit is reeds een tijd geleden gebeurd maar men moet deze muur wel opnieuw bezetten.

Muren en plafond bezetten

Plafond in slaapkamer 1 moet bezet worden, 3,90 m x 5,00 m. 2 muren slaapkamer 1 bezetten: 3,90 m x 2,80 m en 5 m x 2,80 m. 3 muren in slaapkamer 2 bezetten: 3,40 m x 2,80 m, 3,40 mx 2,80 m en 3,62 m x 2,80 m.

Schouw afbreken

Schouw binnen in slaapkamer afbreken 1 verdiepje en schouw afbreken van dak tot 1e verdiep en bezetten dus zolder 2e en 1e.

Bezetten stukken muur in slaapkamer

Ik wil graag 3 muren laten bezetten. Het gaat om zo een 15 m² in totaal.

Bezetten en schilderen slaapkamer na waterschade

Ik zou graag een slaapkamer laten herschilderen na waterschade. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter (muren + plafond), in het wit te schilderen. Er heeft zich in 1 hoek van de kamer ook al schimmelvorming ontwikkeld dus dit zou ook moeten behandeld worden alvorens te schilderen.

Herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer

Door een lekkende verwarmingsketel bij mijn bovenbuur heeft mijn slaapkamer waterschade opgelopen. Een deel van het plafond in de hoek en de muren zijn beschimmeld (zelfs op sommige plekken zwarte schimmel !). Het betreft ca. 3 à 4 m2. Ik moet een bestek laten opmaken voor de verzekering. Ik wil weten of u het eerst opnieuw moet bezetten vooraleer u begint te schilderen. Ik vraag me ook af hoe lang het eerst nog moet uitdrogen. De vaststelling is nog maar pas dit weekend gedaan. Gisteren heeft de bovenbuur de ketel laten herstellen en zou er geen water meer mogen lekken. Kan er iemand langskomen voor een offerte ?

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²