Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors:

Beste, ik zou een bureaukamer van ongeveer 4m op 4m willen laten bezetten in Oud-Turnhout en zou graag een idee hebben over hoeveel dit me zou kosten.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Tuin opkuisen en gras zaaien

Door een brand is de woning bijna 2 jaar onbewoond geweest, daardoor is de tuin verwilderd, ook voortuin. Ik zou willen weten wanneer de beste periode is om dit te doen Er zijn ook een paar bomen die mogen verdwijnen. Momenteel is men nog aan het werk in het huis. Rond oktober zou het huis af zijn.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van oprit, terras en zijingang van woning. Het betreft een open bebouwing waarvan aan de voorzijde van de woning klinkers dienen gelegd over een oppervlakte van +/- 86M², aan één zijde is er een oprit van +/- 18m² , aan de andere kant is er een zijingang van ook +/- 18m² en aan de achterzijde is er een terras van +/- 48m². Op het terras ligt er een deksel van de mazoutton. Zou graag rondom eenvoudige klinkers van +/- 20x10 cm laten leggen. Momenteel ligt er aan de voorzijde en beide zijkanten een dunnen laag asfalt die knal versleten is en op het terras liggen klinkers die hun beste tijd gehad hebben. Dit zou moeten verwijderd worden.

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Bestaande woning. Met centrale verwarming dmv mazoutketel en radiatoren. Wij willen zonnepanelen leggen en kijken wat en waar we kunnen besparen met elektrische toestellen. Zowel qua verwarming als koeling van al onze ruimtes. Het huis is volledig onderkelderd en zou in 2 verdiepen moeten worden verwarmd. Wij zijn helemaal niet op de hoogte wat de beste mogelijkheden zijn en zouden (buiten info) ook ineens een goed voorstel wensen voor de uit te voeren werken. Het huis is ongeveer 12m breed en 9.5m diep En ongeveer 7m hoog (2 verdiepen)

Vernieuwen of renoveren van houten trap

Ik heb een huis gekocht van 1959 met een nog de originele beuken trap (denk ik) waar veel lagen verf op zitten. Ik zou willen weten wat prijs/kwaliteit de beste optie is: renoveren of een nieuwe trap.

Plaatsen veranda pergola

Plaatsen van een veranda en pergola. Het is een lange veranda 12m op 4m breed met het achterste gedeelte dat een stuk op maat gemaakt moet worden ( stuk dat grenst aan aparte garage ) en een pergola 3.5x3.5m . beste zou zijn ter plaatste komen kijken.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel word er een mazoutketel gebruikt van 40kW , op dit moment is de mazouttank nier meer gekeurd (mag niet meer bijgevuld worden) en dus zou er oftewel een nieuwe mazout tank moeten komen of een volledig nieuw systeem. De mazout ketel heeft zijn beste tijd ook gehad, dus is nu de moment om is te kijken of het nog de moeite is om verder te investeren in de bestaande mazout installatie of voor alternatieven te kijken. Het gaat over een praktisch niet geïsoleerd, oude vrijstaande woning. Ik weet niet in hoeverre een warmte pomp zelfs maar een mogelijkheid is zonder grote isolatiewerken aan de woning.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Wij verwarmen volledig elektrisch en zouden onze maandelijkse kost naar beneden willen krijgen. Hopelijk kan dit met een warmtepomp. Ik weet niet welk systeem het beste voor ons zou zijn.