Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors:

Beste, ik zou een bureaukamer van ongeveer 4m op 4m willen laten bezetten in Oud-Turnhout en zou graag een idee hebben over hoeveel dit me zou kosten.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Deksteen plaatsen schoorsteen

Voor 2 schoorstenen zijn wij opzoek naar iemand die 2x een 'deksteen' kan plaatsen. Wij hebben zelf geen materiaal en vroegen ons af wat de beste optie zou zijn. Op 1 van de 2 gemetste schoorstenen is er een houtkachel aangesloten. Momenteel horen we de regendruppels in de schoorsteen wanneer het hard regent. Schoorstenen zijn 2 baksteen en half breed, 4 bakstenen lang.

Vernieuwen van twee hellende daken

Beste, wij zijn op zoek naar een dakwerker dewelke een bestaand hellend dak van twee aaneengesloten rijwoningen zou kunnen vernieuwen. Het werk betreft afbraak bestaande metalen pannen, aanbrengen van een thermische isolatie van 12cm, nieuw onderdak, nieuw latwerk, nieuwe pannen (steen/keramisch), nieuwe nokpannen en het plaatsen en aanwerken van vier nieuwe veluxen. De dakstructuur is nog in goede staat. Samen zijn de daken 116m².

Plaatsen keerwanden

Ik zou graag mijn tuin gelijk aan mijn terras willen maken we zitten namelijk met een niveau verschil van bijna 1,5 meter achteraan de totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 65m² ons lijkt de beste optie om met keerwanden te werken.

Sanitaire installaties plaatsen

Momenteel heb ik voor bad/douche geen warm water. de warmwaterboiler van 100 liter is stuk. Hij moet enkel dienen voor water in de badkamer want de verwarming is elektrisch. ik weet absoluut niet wat voor mij het beste zou zijn. Warmwaterboiler of doorstromer.

Coax kabel trekken en reparatie deurbel

Voor huurpand zoeken we een elektrieker die kan langskomen en bekijken op welke manier we best een coaxkabel kunnen voorzien zodat Telenet het nodige kan doen voor het internet in het gebouw (trainingslokalen op 1ste en 3de verdiep). Ofwel dient de kabel van buitenaf naar binnen getrokken worden, ofwel kan men via gebouw er langs een kabel doortrekken. Een bezoek ter plaatse is noodzakelijk, om te bepalen wat de beste en voordeligste oplossing is voor ons. Verder werkt de deurbel niet meer, en zou deze ook moeten hersteld worden.

Toilet vervangen

We hebben een viessman toilet waar een probleem mee is waardoor constant water wegstroomt. Ik denk dat vervangen de beste optie zou zijn.

Gevelbekleding plaatsen

Voor mijn nieuwbouw zou ik graag men voorgevel laten bekleden in het materiaal thermowood. Dit zou gaan om zo'n 50m². Ik zou het ook fijn vinden als we kunnen bespreken wat het beste materiaal is naast hetgeen ik voor ogen had.

Oprit aanleggen met klinkers

Leggen van een oprit en paden rond het huis (samen ongeveer 80m²), terras en wat paadjes in de tuin. Ik zou oprit in platines willen en de rest in kleiklinkers - wat het beste is voor het terras laat ik aan u over. Nu oprit met betonklinkers.