Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Retie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Retie.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Retie of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Retie die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Retie:

Pleisterwerk aan te brengen

Onze huidige muren zijn grof bezet en is bij aankoop van het huis doe het zelf werk geweest door vorige eigenaars. Graag wensen we offerte en optie te bekijken om bovenop de huidige laag een effen laag pleisterwerk aan te brengen. Betreft muren woonkamer en muren hal op kortere termijn, op langere termijn mogelijks ook muren keuken (wordt mogelijk nog verbouwd).

Renovatie keuken

Bestaande deur wordt verwijderd en opening moet geplakt worden.Houten balken worden verwijderd (deze zitten in muur gekapt)en gaten moeten worden bijgeplakt.Tegels in bergplaats en keuken worden afgekapt ook daar wordt geplakt(5 a 6vierkante meter).Bijplakken kapwerk nutsvoorzieningen(is niet veel).Garage:2 vierkante meter bestaande plaaster verwijderd na injecteren muur tegen vocht(is nu droog),daar moet eerst nopperfolie bevestigd worden tegen zouten en daarop geplakt worden.

Het huis in Retie wat ik heb gekocht ...

Het huis in Retie wat ik heb gekocht heeft grof gedraaid pleisterwerk. Dit pleisterwerk, wanden en plafond, wil ik voorzien van een gladde afwerking. Afhankelijk van de prijs wil ik het hele huis doen of alleen de benedenverdieping. Het door mij opgegeven aantal m2 is een gok. Bezichtiging van het werk mogelijk op 26 februari, 2 maart, 3 maart, 4 maart of 5 maart.