Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit s Gravenwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit s Gravenwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in s Gravenwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in s Gravenwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in s Gravenwezel:

Bezetwerk en schilderwerk

Drie kleine muren herbezetten en wit schilderen, samen ongeveer 9 vierkante meter.

Bepleisteren van muren in een badkamer

2 Muren in badkamer bepleisteren in onderaanneming

Muren van een badkamer opnieuw bezetten

Muren van badkamer opnieuw bezetten. Op bepaalde delen bestaande bezetsel bijwerken of herstellen. Het betreft een totale opp. van 12m².

Plafond herstellen na waterschade

Ik heb waterschade op de plafond waardoor er stukken zijn gevallen, graag zou ik het willen oplossen. 5m² dat moet herstelt worden.

3 Tuinmuren bezetten

3 Muren in stadstuin bezetten met een dikke laag cementpleister. Stadstuin is 10m x 4m, totaal te bezetten opp. is 56m². 1 Muur is 10m lang die opnieuw gemetst is met snelbouwstenen, de 2 andere muren zijn oude Beerse baksteenmuren die eerst moeten klaargemaakt worden vooralleer te bezetten, restanten van oude pleister zijn nog aanwezig op deze 2 muren.

Bepleisteren muren + plafond nieuwbouwwoning

Muren en plafonds van nieuwbouwwoning bepleisteren.

Behang verwijderen en stucen

87m² Behang verwijderen en stucen.

Spuitgipspleister aanbrengen

Inkom, gang, plafond, traphal en muren van samen ong. 60-100m² bepleisteren met spuitgipspleister.

Bepleisteren van de voor- en zijgevel

Nadat de tekeningen zijn uitgevoerd moet de voorgevel & zijgevel bepleisterd worden.

Muren herstellen na waterschade

Door een lek in de afvoer (douche) van de bovenbuur, is er een heleboel vochtschade in het vals plafond van mijn badkamer, alsook een aantal muren. Eveneens aanpalend aan de slaapruimte is er vochtschade. Het lek is opgelost, ik zou nu gewoon graag alles laten herstellen.