Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Schelle:

Herstellen plafond

We hebben water dat uit ons plafond komt, vermoedelijk van het dak. We zouden dus graag ons plafond herstelt hebben van zodra de lekkages opgespoord en opgelost zijn.

Egaliseren muur hal

Egaliseren van grove structuurmuur in hal zodat deze schilderklaar is. Hoge muren. oppervlakte moeilijk op te meten hall met hoge muren.

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).

Bezetten muur en plafond

Stucadoor: Bezetten van 1 muur van 7 meter op 2 meter. Ook stukje plafond van 4 meter op 1 meter.

Bezetten van benedenverdieping

Bezetten van benedenverdieping. Graag ter plaatsen komen kijken voor de juiste afmetingen.

Sierbeplijstering aan voorgevel

De bepleistering is momenteel aan het loskomen, stukken ontbreken. Volledig vernieuwen van de huidige bepleistering ongeveer 20m2. Graag kostenraming.

Klein bezettingswerk uit te voeren

Wij zoeken iemand die een stuk van de keuken kan (her)bezetten. Het betreft enkel het stuk tussen de bovenkasten en onderkasten van de keuken, dus niet de hele keuken. Het betreft ongeveer 3 à 4 vierkante meter. Er moeten ook nog enkele tegels worden uitgebroken aan 1 kant.

Nieuwe laag over bestaande bezetting / ...

Nieuwe laag over bestaande bezetting / muren worden in betoncontact aan de vakman opgeleverd zodat er vlot kan gewerkt worden / betreft een dunne laag van ongeveer 5 mm / Rond de ramen moet er nog afgewerkt worden met hoekprofielen / kamers zijn 2400 mm hoog en de ene kamer is 4000 x 3000; 2000 x 2000 en de andere 3800 x 3800 / daarnaast de hal ook volledig te bezetten / schatting 125m² dat moet bezet worden / graag jullie prijs hiervoor