Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen plafond:

Herstellen plafond

We hebben water dat uit ons plafond komt, vermoedelijk van het dak. We zouden dus graag ons plafond herstelt hebben van zodra de lekkages opgespoord en opgelost zijn.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Schelle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen plafond uit heel België:

Herstelling van plafonds en muren na waterschade

Door de defecte vaatwasser van mijn bovenburen is er water gelekt naar beneden waardoor mijn plafond beschadigd is in de eetkamer. Hierdoor is er water naar beneden gekomen en zit ik nu met vochtblazen op mijn plafond. Ik ben nog juist op zoek naar iemand die mijn plafond eventueel kan herstellen.

Daklekkage herstellen

Bij veel regen en wind druppelt er water in onze living langsheen het boven gelegen plat dak ( loggia ). Het gaat om een klein plat dak van ong. 4m bij 60 cm. Het water loopt wellicht over de opvangbak binnen tussen de vloerplaat, plafond in de living. Plat dak van roofing.

Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen

Muur en plafond slaapkamer en wc zijn aangetast door watershade: aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen of schilderen. Er moet een offerte naar de verzekering gemaakt worden. Slaapkamer en toilet.

Nakijken en herstellen plat dak

Ik heb een platdak van ongeveer 16m², en er is sinds dit weekend ergens een lek. Binnen kreeg ik in het midden van mijn plafond druppels water. Er zitten geen dakkoepels in, en het is een zeer eenvoudige roofing afwerking.

Barsten in muren herstellen

Door mijn buurman zijn renovatie heeft hij mijn muren beschadigd. Nu zitten er barsten in mijn muren. En in mijn plafond. Living barst op plafond en muren. Plafond pleisterwerk.

Plafond herstellen

Door een lek in mijn plat dak, dat intussen gerepareerd is, is het de bedoeling het beschadigde deel te repareren.

Plafond living herstellen

Heb waterschade geleden door lekken aan waterboiler van het appartementsgebouw. Herstelling pleisterwerk aan plafond living. Oppervlakte op te meten door vakman.

Herstellen vochtschade badkamer en toilet

Wij heb en schade door een lek bij de bovenburen De badkamer en het toilet. Badkamer en toilet: plafond te bepleisteren bestek voor verzekering