Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Schilde:

Bepleisteren muren + plafond nieuwbouwwoning

Muren en plafonds van nieuwbouwwoning bepleisteren.

Herstellen waterschade aan plafond

Het betreft het waterschade (vochtplek) aan te plafond in de woonkamer en in de inkomhal. Oorzaak was lek in waterleiding (kapotte jet) van het bubbelbad in de badkamer, waardoor er water langs meterkast naar beneden druppelde. Naast het herstellen van de vochtplek dient ook de jet herstelt/vervangen te worden.

Stuccen van huis en garage

Bestaande woning stuccen. Bewoonbare oppervlakte 140 m². De garage moet ook gestuct worden dit is ook een 20 m². Woning moet eerst gestuct worden voordat we zelf kunnen gaan verven. Willen zelf graag tussen kerst en oud en nieuw schilderen.

Bepleisteren van muren en plafonds

Werkzaamheden: - Dichtmaken deuropening en beide zijden bepleisteren - Wegenemen binnenmuur (geen steunmuur - 1m80 breed - standaard plafond hoogte) - Bepleisteren muren (5m60 lopende meter) - Bepleisteren plafond (2m20 x 1m60)

Bepleisteren van een muur in eetkamer

Ik wil graag in de eetkamer een muur bepleisteren van ongeveer 4,84 m lang op 2. 90 meter hoog.

Stuccen en afwerken van wanden in badkamer

Wanden Ik wil graag stucwerk en afwerking in de badkamer op bestaande tegels De tegels zijn 12 jaar oud en in goed staat Ik wil een vlakke en moderne afwerking Hoeveel is de prijs per m2

Stucken van wanden woonkamer en keuken

Pleisterwerken in living en keuken. Living : 40m² en keuken 20m². Bepleistering van wanden en plafond = ongeveer 100m².

cementering van onderkant ...

cementering van onderkant buitengevel/zijkant terras; totaal opp. te cementeren = 12 m2