Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Schoten:

Muur herstellen die waterschade heeft gehad

Muur bezetten (1,2 meter op 2,6 meter), gyproc plaat, afbreken en vervangen door nieuwe, 3 nieuwe latten (1meter op 30 cm) op plafond afbreken en vervangen, sierlat aanbrengen en behangen van 13 m² met glasvlies en kamer volledig schilderen +/- 32 m².

Muur herbepleisteren na waterschade

Door een lek zijn de muren aangetast. De pleisterwerken van de aangetaste muren moeten na drogen opnieuw bepleisterd en geschilderd worden. De muur is ongeveer 14,2 m².

Kamer in 2 verdelen en deuren plaatsen

We hebben een kamer van 25m2. We willen deze kamer in 2 verdelen met goede isolatie + installatie van 2 aparte deuren om 2 kinderkamers te maken.

Herstelling binnenmuur na vochtschade

In de woonkamer op 1e verdieping, binnenmuur was vochtig (blazen, ... ), probleem opgelost, graag muur opnieuw mooi maken (sommige stukken afkappen door de vochtblazen, bezetten en verven) oppervlakte van 8 vierkante meter (recht vlak boven en onder raam en een muurtje met twee zijkanten) prijs inclusief (meenemen afval, materiaal, ... alles inbegrepen)

Bezetten van deurstijlen

Er zijn onlangs 3 nieuwe deuren gezet bij ons waarvan de deurstijlen smaller zijn dan de vorige. Dus kan iemand ons helpen met deze af te werken

Gyproc muur plaatsen

Wij willen onze garage in twee delen opsplitsen met een valse muur in gyproc met deur en isolatie. Breedte : +- 3 meter en 2,2 hoog. Verder geen leidingen nodig. Is nieuwbouw huis van 3 jr oud. Graag prijs inclusief materialen.

Plaatsen van gyproc

Gyproc plaatsen in 2 slaapkamers.

Bezetten van plafonds

2 plafond en de omtrek van de ramen zou ik wullen laten bezetten

Slaapkamer 1 muur laten bezetten

Ik wil graag één muur in de slaapkamer van mijn vader laten bezetten. Momenteel komt de bezetting van de muur door waterinsijpeling van de buren. Op 3 mei komt de expert van de verzekering.

Bepleisteren van het plafond na waterschade

Het zou gaan om een renovatie projectje van ongeveer 24 m² na waterschade. Op zoek naar een stukadoor voor het bepleisteren-stukken van de plafond. Graag zo snel mogelijk een offerte voor de verzekering. Moet nog enkele maanden laten drogen.