Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken:

Verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken

Keukenkasten verwijderen en ongeveer 10 m² beschimmelde bepleistering verwijderen en vernieuwen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken uit heel België:

Dak tuinhuis vernieuwen

Golfplaten asbest dak van tuinhuis verwijderen. Licht hellend 10m x 5m en is al ong. 30j oud. Nieuw dak leggen in golfplaten en houten dakconstructie nakijken en aanpassen indien nodig.

Dak tuinhuis vernieuwen

Hernieuwen van dak tuinhuis. Momenteel dakshingles. Ongeveer 17 m2. Oude shingles verwijderen we zelf. Nieuw dak mag epdm zijn of alternatief. Vorm. Schilddak

Vernieuwen achtertuin

De kleine achtertuin is aan vernieuwing toe. Oude gras wegvoeren, grond aanvoeren om achteraan op te hogen (gelijk met voorste deel), nieuwe grasmatten. Oude terras verwijderen en nieuw groter terras in beton gieten + uitslijpen (tegeleffect). Opp terras: ongeveer 44m². opp tuin: 110m².

Schouw verwijderen

Ik heb in mijn keuken een schouw met open haard die ik graag zou verwijderen. Die loopt door de badkamer omhoog naar een plat dak echter heb ik nog geen budget om de badkamer en het dak te vernieuwen/herstellen. Het zou dus gaan over enkel het deel in de keuken te verwijderen als dit mogelijk is. Indien nodig kan het bovenste deel van het dak wel al weg.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil graag de garagebedekking uit asbest golfplaten laten verwijderen en nieuwe platen erop leggen. De garage is ongeveer 80 m² groot. 2e deel van de garage is gaan vliegen door de wind, dus ik zou heel het dak willen laten vernieuwen.

Verwijderen asbest golfplaten oud tuinhuis en vernieuwen dak met staalplaten

Verwijderen asbest oude golfplaten van tuinhuis ( gebouwd tussen 2 muren in tuin/ rijhuis ), vernieuwen draagbalken ( hout ) en dak met metalen dakplaten. Plaatsen ( voorkant ) van plastiek afvoer goot met uitloop op terras. Aanvoer ( afvoer ) materialen dient te bebeuren langs voordeur. Dak ongeveer 21 vierkante meter ( 5.3 m x 4 m ). Er is ook een oude steunmuur gebouwd midden in het tuinhuis ( oud kolenhok ) aanwezig. Afvoeren oude materialen .

Uitbreken betonen vijver en eventueel terras uit uitbreiden

Betonnen vijver van 5m x 7m verwijderen en eventueel terras uitbreiden en vernieuwen.

Dak vernieuwen garage

Ik wil de bestaande eternit platen op de garage in de tuin (afmetingen 6,5m x 14 m) verwijderen, daarna het bestaande gebouw vernieuwen en een nieuw dak, licht hellend, terug plaatsen met geïsoleerde dakplaten, met profiel van dakpannen.