Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken:

Verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken

Keukenkasten verwijderen en ongeveer 10 m² beschimmelde bepleistering verwijderen en vernieuwen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken uit heel België:

Vervangen van asbest golfplaten op garage door metalen dakpanelen

Wij willen het dak van onze vrijstaande garage vernieuwen. Momenteel liggen er eternite golfplaten op deze garage. Wij willen deze graag laten verwijderen + laten vervangen door metalen dakplaten. Dak van 75 m².

Ruimte helemaal opknappen

Ruimte helemaal vernieuwen na het verwijderen van asbest. Deze is 20 m². Men moet buizen wegwerken, isoleren, gyproc zetten, plafonds herdoen en afwerken.

Schilderen en behangen

Plafond te vernieuwen van 1 open ruimte zijnde slaapkamer dressing en badkamer . Ongeveer 23 m². Verwijderen van oude vliesbehang, plafond gelijk trekken, nieuw vliesbehang aanbrengen en schilderen.

Badkamer renoveren

Ik wil geheel badkamer renoveren . Badkamer is 3 m op 3m. Vernieuwen van bad en plaatsen douche,lavabomeubel, nieuwe WC. Nieuwe leidingen plaatsen. Verwijderen van oud bad en WC

Oude boiler verwijderen en plaatsen van doorstromer

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze doorstromer( die is nu nog met open vlam en dringend aan vervanging toe) die beneden in de garage hangt , en ons voorziet van warm water , kan vernieuwen.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Vernieuwen van houten terras

Ik wil een terras vernieuwen. De oude houten planken heb ik laten verwijderen. Er ligt nu zand met betonrijen of zoiets. ik denk dat het 4m x 4m is. Ik wil een harde houtsoort.

Vernieuwen van badkamer

Vernieuwen van badkamer in appartement op 2 de verdieping. Toegang gemakkelijk via raam. Badkamer: nieuwe tegels op vloer en wand. Nieuwe inloopdouche + wand + kraanwerk Waterleidingen in de muur inwerken (of vloer) Muur tussen WC en badkamer eventueel verwijderen (2 breed en 2,2 hoog) of gedeeltelijk zodat WC nog achter muurtje. Lavabo misschien vervangen of recuperen.