Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken:

Verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken

Keukenkasten verwijderen en ongeveer 10 m² beschimmelde bepleistering verwijderen en vernieuwen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken uit heel België:

Schilderen en behangen

Plafond te vernieuwen van 1 open ruimte zijnde slaapkamer dressing en badkamer . Ongeveer 23 m². Verwijderen van oude vliesbehang, plafond gelijk trekken, nieuw vliesbehang aanbrengen en schilderen.

Badkamer renoveren

Ik wil geheel badkamer renoveren . Badkamer is 3 m op 3m. Vernieuwen van bad en plaatsen douche,lavabomeubel, nieuwe WC. Nieuwe leidingen plaatsen. Verwijderen van oud bad en WC

Oude boiler verwijderen en plaatsen van doorstromer

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze doorstromer( die is nu nog met open vlam en dringend aan vervanging toe) die beneden in de garage hangt , en ons voorziet van warm water , kan vernieuwen.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Vernieuwen van houten terras

Ik wil een terras vernieuwen. De oude houten planken heb ik laten verwijderen. Er ligt nu zand met betonrijen of zoiets. ik denk dat het 4m x 4m is. Ik wil een harde houtsoort.

Vernieuwen van badkamer

Vernieuwen van badkamer in appartement op 2 de verdieping. Toegang gemakkelijk via raam. Badkamer: nieuwe tegels op vloer en wand. Nieuwe inloopdouche + wand + kraanwerk Waterleidingen in de muur inwerken (of vloer) Muur tussen WC en badkamer eventueel verwijderen (2 breed en 2,2 hoog) of gedeeltelijk zodat WC nog achter muurtje. Lavabo misschien vervangen of recuperen.

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak

Wij hebben oude stallen en een kippenhok. Met asbestplaten als dak. Wij hadden deze graag laten verwijderen en als dit mogelijk is een nieuw dak op laten leggen. Ook op het huis moet een nieuw dak komen. Dak van de stallen is 140 m² en het dak van het kippenhok is 50 à 60 m². Heraanleggen met platen.