Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor scheur in muur en plafond herstellen in de garage:

Scheur in muur en plafond herstellen in de garage

We hebben een scheur in het plafond en zijmuur. Ook is het voegsel uit de hoek van de buitenmuur, dit is allemaal in de garage.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheur in muur en plafond herstellen in de garage uit heel België:

Daklekkage herstellen

Wij hebben een erkerraam laten vervangen aan de zijkant van ons huis. Het dak werd hierbij voor een stuk aangepast. Er is al een dakwerker komen kijken om een paar dakpannen te vervangen en toch blijven wij bij momenten last hebben van vocht dat uit een scheur die de laatste tijd groter wordt. Vochtprobleem toont zich aan de binnenkant van het huis en is al zeker 2 meter lang. De onderkant van het schuin stuk muur is ook zeer vochtig en daar druppelt het vocht uit.

Oorzaak zoeken scheur op buitengevel en herstellen

Op mijn buiten muur heb ik zes maanden geleden een scheur ontdekt.Woning met 2 verdiepingen : GLV + 1 verdieping Oorzaak van de scheur en offerte ter herstelling.

Funderingswerken aan de woning

Mijn badkamer is later aan de keuken aangebouwd en is stilletjes aan het verzakken weg van de keuken waardoor er een scheur is ontstaan. We hebben 4 jaar geleden een wolkbreuk gehad en ik veronderstel dat dit de aanleiding is. Ik zoek iemand die dit kan herstellen en voorkomen dat de badkamer verder verzakt. De scheur is langs buiten duidelijk zichtbaar en sinds kort is het plaksel in de badkamer gebarsten. Er zit volgens mij ook nog vocht in die muur.

Vloerverzakking op 1e verdieping

Op onze verdieping merken wij een scheur in de muur op die over de hele lengte loopt. Ook zien we dat er een tegel gebarsten is en de vloer precies aan het zakken is.

Herstelling scheur buitenmuur

De buitenmuur van onze "stalling" (zijgebouw) vertoont serieuze scheuren, en staat bol. Dit is een muur aan de straatkant, we vrezen voor de stabiliteit. Het gaat een oppervlakte van ongeveer 36 m².

Verzakking garage oplossen

De muur van de garage verzakt lang de kant van het water waardoor er een scheur is ontstaan en water binnen zijpelt

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.

Fundering herstellen / verstevigen na scheur in muur

Muur aan de zijkant van de woning vertoont scheuren. Waarschijnlijk door verzakking langs één kant van de woning. Er is reeds een lekdetectie gebeurd om mogelijke lekken te zoeken maar was niet het geval.