Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor scheur in muur en plafond herstellen in de garage:

Scheur in muur en plafond herstellen in de garage

We hebben een scheur in het plafond en zijmuur. Ook is het voegsel uit de hoek van de buitenmuur, dit is allemaal in de garage.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheur in muur en plafond herstellen in de garage uit heel België:

Funderingswerken aan de woning

Mijn badkamer is later aan de keuken aangebouwd en is stilletjes aan het verzakken weg van de keuken waardoor er een scheur is ontstaan. We hebben 4 jaar geleden een wolkbreuk gehad en ik veronderstel dat dit de aanleiding is. Ik zoek iemand die dit kan herstellen en voorkomen dat de badkamer verder verzakt. De scheur is langs buiten duidelijk zichtbaar en sinds kort is het plaksel in de badkamer gebarsten. Er zit volgens mij ook nog vocht in die muur.

Vloerverzakking op 1e verdieping

Op onze verdieping merken wij een scheur in de muur op die over de hele lengte loopt. Ook zien we dat er een tegel gebarsten is en de vloer precies aan het zakken is.

Herstelling scheur buitenmuur

De buitenmuur van onze "stalling" (zijgebouw) vertoont serieuze scheuren, en staat bol. Dit is een muur aan de straatkant, we vrezen voor de stabiliteit. Het gaat een oppervlakte van ongeveer 36 m².

Verzakking garage oplossen

De muur van de garage verzakt lang de kant van het water waardoor er een scheur is ontstaan en water binnen zijpelt

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.

Fundering herstellen / verstevigen na scheur in muur

Muur aan de zijkant van de woning vertoont scheuren. Waarschijnlijk door verzakking langs één kant van de woning. Er is reeds een lekdetectie gebeurd om mogelijke lekken te zoeken maar was niet het geval.

Muur veranda opmetsen

Wij hebben momenteel een veranda staan, één van onze wanden zou een muur moeten worden. Een muur van 3m Breed en 2,5 H opmetsen . En ook de scheur tussen de veranda en het huis herstellen .

Herstellen van scheur in binnenmuur

In de muur in de gang op de bovenste verdieping is er een diagonale scheur die ik graag hersteld zou gezien hebben. Het is geen diepe noch brede scheur en ongeveer een meter lang. Het is een binnenmuur die ligt aan een gevel muur, onder het dak.