Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor scheur in buitenmuur herstellen:

Scheur in buitenmuur herstellen

Er zit een scheur in onze zij- en achtergevel. Ook komen de boordstenen los.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheur in buitenmuur herstellen uit heel België:

Scheur in buitenmuur herstellen

Scheur van ong. 1cm x 60-70cm in buitenmuur herstellen. Zijgevel tussen woningen.

Scheur in buitenmuur herstellen + L-profiel plaatsen

Scheur in buitenmuur boven raamkozijn aan voor- en achtergevel. Nog geen L-profiel onder geplaatst. Betreft een huis van 1958. Graag stutten, L-profiel plaatsen en scheur dichten.

Lek op het dak herstellen

Op het platte dak ter hoogte van de eerste verdieping is momenteel een lek. Het gaat om een kleine scheur van enkele centimeter in de roofing en een klein gaatje in de buitenmuur. Dit geeft binnen in het huis een waterlek.

Probleem stabiliteit van bijgebouw aanpakken

Er is een bijgebouw dat in 1960 werd gebouw aan het verzakken of scheuren. De verbinding in de keuken vertoond een scheur in de buitenmuur. Geen idee of het aan het verzakken is of dat het probleem ergens anders zit. Op zoek naar een vakman om de correcte herstelling uit te voeren.

Herstelling scheur buitenmuur

De buitenmuur van onze "stalling" (zijgebouw) vertoont serieuze scheuren, en staat bol. Dit is een muur aan de straatkant, we vrezen voor de stabiliteit. Het gaat een oppervlakte van ongeveer 36 m².

Herstellen scheur buitenmuur

De scheur is ongeveer 2 meter lang.

Herstellen scheur in muur

In de buitenmuur achteraan onze woning is er een scheur in de gevel. Ook in de binnenmuur is er een scheur. Beide scheuren zouden moeten hersteld worden. Op de achtergevel is in 2012 crepi aangebracht. 1,5 van aan het dakgoot tot de venster.

Scheur herstel expertise

Onze buitenmuur - gevel vertoont sinds aankoop een scheur bovenaan, de scheur is aan de buitengevel. De scheur heeft een lengte van 3 meter en die loopt van beneden naar boven. Hiervoor werd reeds een waterlek opgelost aan de draagbalk van het dak, waterlek werd opgelost en er werd een nieuwe balk gestoken. Graag advies over de scheur en mogelijke oplossingen om dit te verhelpen.