Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur plakken met cement & pleister:

Muur plakken met cement & pleister

Een hoeve heeft een binnenmuur die opnieuw moet beplakt worden. Ik schat de lengte op 10m. Hoogte 2,5m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Wiekevorst (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur plakken met cement & pleister uit heel België:

Muur herbepleisteren na vochtschade

Eén muur in de living opnieuw plakken na waterschade. Muur van 2,5 op 3 meter.

Daklekkage detecteren

Water is binnengedrongen via ons dakkapel met plat dak. Water kwam binnen via ons plafond gedeelte en het raam die aan de kapel gelegen is. Ook heeft onze plakker een vermoeden dat er vocht aanwezig is in onze keuken en weigert momenteel de muur te plakken.

Muren isoleren, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag een muur van een slaapkamer isoleren. De andere 2 kamers , berging en inkom daar moeten de muren geschuurd en geschilderd worden . Er dient 1 muur in 1 slaapkamer behangen te worden. Houten plakken aan muur in living uit te breken en de muren te bepleisteren en opnieuw te verven.

Muur herstellen en lamp vervangen na waterschade

Door waterschade moet men een lamp vervangen en ook een deel van de muur herstellen. Deze moet men niet opnieuw plakken enkel behangen en/of verven. Het gaat om 1 muur en het materiaal is reeds aanwezig.

Plaatsen steenstrips op binnenmuur rondom doorlopende kachel

Wij willen steenstrips laten plaatsen rondom onze kachel. Deze kachel zit in de muur verwerkt en is zichtbaar langs beide kanten van de muur (doorlopend). De steenstrips en bijhorende lijm zijn reeds aangekocht en aanwezig. Ook is de muur in orde om de strips te plakken. Het betreft dus enkel het plaatsen van de steenstrips. Het betreft 2 relatief kleine muren. Het totaal oppervlak bedraagt 5 m². Zie bijgevoegde foto's voor een duidelijke weergave van de situatie.

Muur en isolatie herstellen na waterschade

Ik zoek iemand die de gevolgschade wegens een lek in mijn dak kan komen herstellen. Het lek in het dak zelf heb ik reeds iemand voor gevonden. Men moet een muur opnieuw plakken en ook de isolatie vervangen.

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen

Sleuven van nieuwe elektriciteit dichtplakken

De elektriciteit moet volledig opnieuw worden gelegd en hierdoor zullen er sleuven in de muur geslepen worden. Na het dichten van de sleuven moeten ze opnieuw worden geplakt, zodat de muren weer volledig egaal zijn met het bestaande pleisterwerk. Hiernaast ook een kleine, nieuwe muur te plakken.