Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wilrijk:

Muren bezetten

Muren bezetten in de keuken nadat de elektriciteit werd gelegd. 10-15 m².

Bezetten volledige nieuwe woning

Volledige woning bezetten

Deel van de keuken en badkamer bezetten en schilderen

Na waterschade moet men een deel van de keuken en de badkamer opnieuw bezetten. Hierna ook schilderwerken uit te voeren.

Bezetten 4 plafonds

Wij zitten volop met bezettingswerken aan onze plafonds van 4 lokalen. Onze chiro is hierbij op zoek naar mensen die deze kunnen uitwerken. Doordat wij een jeugdbeweging zijn komen wij hiervoor in aanmerking voor subsidies.

Waterschade herstellen stucwerken

Waterschade in de kelder. Schade is aan de muren die ik een aantal maanden geleden had laten renoveren. Mijn kelder is ongeveer 18 vierkante meter. De kelder moet terug bezet worden.

herplamuren van muren kelder

Ik had mijn kelder laten renoveren maar door een waterschade is het allemaal misgelopen. Ik wou het terug laten doen maar op een andere manier maar was onzeker of het wel kon met waterprobleem die ik niet wist van waar dat het kwam! Ik had een aantal stappen gezet zonder resultaat maar gisteren ben ik gelukkig te weten gekomen dat het veroorzaakt is door mijn buurvrouw en weet dat ik mijn plan om een wasruimte te creëren van mijn kelder kan waar brengen. Ik zou graag hiervoor een offerte willen om een idee te krijgen over te prijzen. Deze bestek zou ik ook aan verzekeringmaatschapij moeten kunnen doorgeven. Muren in de kelder te herplamuren . oppervlakte : 18 m².

Buitenmuren bezetten

Stuccen van 3 buitenmuren. Oppervlakte is ongeveer 50 m².

Herstellen muur

Bepleisteren van een muur waar vocht heeft gezeten. Herschilderen en beplinten. Betreft een muur van ongeveer 7 m².

Herstellen muur en tegels door waterschade

We zoeken een vakman voor het herstellen van een afgekapt stuk muur (nieuwe bepleistering, schilderen), en vervanging van de vochtige tegels in de badkamer. Het vochtprobleem zou afkomstig zijn van opstijgend vocht van de beerput.

Deel muur bezetten

Deurgat in badkamer dat proper dient bezet te worden, langs de ene kant zijn de bakstenen nog zichtbaar + muur van 1. 5m op 3m in gang dient afgewerkt te worden