Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wommelgem:

Herstellen muren en plafond na waterschade

Ik heb waterschade in plafond en muur in de keuken. Ik zoek een vakman voor de herstellingswerken.

Herstellen scheuren muur + schilderwerk

Door werken in het appartement onder ons zijn er scheuren ontstaan in een paar van onze muur. In de ene muur al wat groter als de andere. Zowel afkappen van het pleister, opnieuw bezetten en het schilderwerk zou moeten gebeuren.

Bezettingswerkenvan verbouwingswoning

Bezetting 375m2. Gyproc plafonds 175m2.

Gyprocwerken op zolderverdieping afwerken

Wegens tijdgebrek ben ik op zoek naar iemand die de zelfgeplaatste gyproc op metalstud op de zolderverdieping verder wil afwerken. Alle muren, schuine wanden, tussenmuren, deuropeningen, plafonds zijn reeds gezet. Het benodige werk is de naden vullen en plamuren. Alles schilderklaar zetten. Kamer 1: muren+schuine wanden: 28m², plafond: 7. 5m² Kamer 2: muren + schuine wanden: 40m², plafond: 9. 3m² Gang: muren + schuine wanden: 20. 5m², plafond: 1m²

Muur herbepleisteren

In de wasplaats is er een gedeelte van de bepleistering beschadigd door lek buurman. Deze bepleistering moet vervangen worden. 1 à 2 m².

Schade aan muur en plafond

Bij verbouwingswerken bij buur is er schade opgetreden in de slaapkamer. Muren en plafonds zijn zwaar beschadigd. Deze schade moet hersteld worden en zouden graag hiervoor een offerte ontvangen dit voor de verzekering. Foto's ter beschikking.

Bezetten

keuken moet bezet worden

cyproc plafond met 10tal spots. Afbreken ...

cyproc plafond met 10tal spots. Afbreken van bestaande keuken en van afwasbak ander meubel maken + electriciteit aanpassen

Graag hadden wij iemand gevonden die ...

Graag hadden wij iemand gevonden die onze zijgevel wil bezetten met cementbezetting + eventuele isolatie. De totale oppervlakte is 41,33 m².

Renovatie met verbouwing, zijnde van ...

Renovatie met verbouwing, zijnde van half open bebouwing naar gesloten bebouwing. Hierbij moeten zowel oude muren als nieuwe bezet worden. Plafonds worden in hout uitgevoerd.