Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
32 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Brussel:

dinsdag 11 december 2018

Gyproc/bezetten en schilderwerk

We hebben een waterlekkage in huis gehad. De lekkage is verholpen maar er is schade als gevolg van de lekkage die er was aan het dak van een ruimte met poetsspullen (het 'hok' tegen de achtergevel, zie de foto). In dat hok moet de gyproc opnieuw gemaakt worden (of vervangen door bezetten, te bezien). Mogelijk is er nog tijd nodig om dit te laten uitdrogen. Erbij schade aan bezetsel hersteld. In de veranda moet opnieuw geschilderd worden. Buiten, onder het hok, moet crépi worden bijgewerkt.
woensdag 21 november 2018

Herstellen plafond na waterschade

Gat in plafond moet gemaakt worden en plafond terug geverfd. Plafond in de keuken, boven de pompbak in de hoek. Oppervlakte 10m².
woensdag 22 augustus 2018

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag een aantal muren in ons herenhuis laten bepleisteren. We hebben het oude plakwerk verwijderd. Het gaat om een vijftal muren - totale oppervlakte (min deuren en ramen) = ca. 50m2 - redelijk ruwe bakstenen ondergrond - behang en schilderklaar te plaatsen. Na de Kerstvakantie uit te voeren.
zondag 19 augustus 2018

Herstelling scheur in plafond

Ik wil graag een scheur in het plafond van de slaapkamer (3 meters) en de badkamer (1,5 meter) ten gevolge van waterschade laten herstellen. Pleisterwerken uit te voeren.
donderdag 16 augustus 2018

Plakwerken uitvoeren

Binnenmuren herstellen/plakken +/- 35m². Hoogte +/- 1. 5m vanaf de vloer. Renovatie
donderdag 9 augustus 2018

Muren in keuken herbepleisteren

De gehele muur in de keuken bepleisteren. Heel de muur van 6 m.
dinsdag 31 juli 2018

Vervangen van een gyproc plafond

Ik zou graag een gyproc plafond waar waterinsijpeling was laten vervangen en afwerken. De oppervlakte is 16m²
dinsdag 26 juni 2018

Herstelling plafond en muur na waterschade in appartement

Er zijn grote, lelijke vochtplekken in de bovenhoek van de woonkamer. Deze plekken werden veroorzaakt door een lek in de dakgoot van onze buren. Graag terug stuccen.
maandag 23 april 2018

Afwerking binnenmuren in 2 kamers

Er zijn 2 kamers in mijn huis waarvan de muren moeten afgewerkt worden.De ruimtes zijn nu volledig leeg alles is opgeruimd.
dinsdag 13 februari 2018

Repareren en schilderen van verlaagd plafond in een badkamer

Ik wil mijn licht beschadigd verlaagd plafond laten repareren. Men moet dit repareren met behulp van tegels, deze zijn in mijn bezit. Ook moet men dit hierna opnieuw schilderen. Het plafond bevindt zich in een badkamer en de verf (wit) dient hiervoor dan ook geschikt te zijn.
woensdag 3 januari 2018

Muur bepleisteren

Ik wil graag een gyproc muur tss 2 bestaande zuilen laten bepleisteren. De totale muur incl zuilen is 4 m op 2. 6m. Aan 1 kant eindigt de muur tegen een raamlijst die moet afgewerkt worden. Aande andere kant loopt de muur verder in een balk van nog eens 4m op 35cm
zaterdag 16 december 2017

Herstellen pleisterwerk en isolatie na waterschade

Door een lek / open afvoerbuis bij bovenbuur is er schade aan het plafond. Er zijn blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water. Gyproc, isolatie is beschadigd. Een stuk van ongeveer 2 m² dient vervangen te worden in de living. Een stuk van ongeveer 1 m² dient vervangen te worden in de badkamer.
zondag 19 november 2017

Herstellen pleisterwerk gang

Omdat we in de hal een tussenstuk hebben weggedaan, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Graag herstellen van dit pleisterwerk + wegwerken elektrische kabel die hierdoor zichtbaar werd.
maandag 30 oktober 2017

Herstelling scheuren in plafond

Herstelling van scheuren in het plafond ten gevolge van waterschade. Het plafond is 260x500 cm. Het is in een oud herenhuis gelegen in Jette.
dinsdag 24 oktober 2017

Pleisteren van 1 badkamer + 2 WC

Pleisterwerken uitvoeren voor muren in 1 badkamer LHB 285*245*240 + 2 WC LHB 245*90*240 En LHB 145*80*230.
donderdag 12 oktober 2017

Stuccen van muren in badkamer

Herstellen van barsten in muren in de badkamer. Stuccen van muren.
vrijdag 4 augustus 2017

Muur herstellen, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag onze ingangsmuur van 20-30 m² laten herstellen. Zowel afbreken als pleisterwerk en verven horen bij in de werken.
dinsdag 1 augustus 2017

Herstellen van scheur aan muren

Herstellen van scheur aan binnenmuur veroorzaakt door werken uitgevoerd in aangrenzend gebouw. Bepleisteren van muren :16 tot en met 30 m²
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende kamers bepleisteren

Wij zijn op zoek naar iemand die onze muren kan bepleisteren nadat we behangpapier en tegels hebben weggehaald. In totaal 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en 2 toiletten.
zaterdag 10 juni 2017

Herstel waterschade plafond

In de badkamer van 3,6 m op 1,8 m is er ter hoogte van het bad een vochtplek doordat het bad van de bovenbuur gelekt heeft. Het plafond van de badkamer is overal in beton met een stuk pleisterwerk er tegen. Ter hoogte van het lek is het plafond opgebouwd uit een gyproc plaat. De schade is ongeveer 1 m² dat zou moeten worden bepleistert en geschilderd.
maandag 5 juni 2017

Herstellen binnenmuur slaapkamer na vochtbeschadiging

Herstellen van een binnenmuur in de slaapkamer, beschadigd door insijpelend vocht: muur zelf volledig herstellen, bepleisteren, behangen en schilderen van de slaapkamer
zondag 30 april 2017

Muur bepleisteren

Bepleisteren muur van ongeveer 3,7m op 2,5m
maandag 13 februari 2017

Binnenmuur stuccen

Graag vakman voor bepleisteren van binnenmuur voor oppervlakte van 8 vierkante meter. Door een insijpeling van water.
zondag 22 januari 2017

Repair of cracks in walls

I have 10-12 cracks in the walls of the apartment (mainly in the bedrooms). I would like to know the nature of the cracks, if structural cracks or normal cracks.
vrijdag 13 januari 2017

Herstellen pleisterwerk muur

Ik heb enige tijd geleden mijn voordeur laten vervangen. Bij het verwijderen van de oude deur en het plaatsen van de nieuwe is het pleisterwerk van de muur beschadigd en deze moet opnieuw bepleisterd worden. Rondom dubbele voordeur

Partners

Partners van Casius