Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Brussel.

26 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: stuccen appartement, leveren en plaatsen van systeemplafond, kamer in 2 verdelen en deuren plaatsen, bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur, meerdere kamers bepleisteren, zolder afwerken met gyproc, plakken van een benedenverdiep, herstelling van muren na waterschade, pleisterwerken herstellen, herstellen pleisterwerk na waterschade, herstelling van plafond, wanden badkamer stuccen met betonwerk, herstelling scheuren in plafond, stuccen van muur, stuccen afwerking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Brussel:

maandag 30 oktober 2017

Herstelling scheuren in plafond

Herstelling van scheuren in het plafond ten gevolge van waterschade. Het plafond is 260x500 cm. Het is in een oud herenhuis gelegen in Jette.
dinsdag 24 oktober 2017

Pleisteren van 1 badkamer + 2 WC

Pleisterwerken uitvoeren voor muren in 1 badkamer LHB 285*245*240 + 2 WC LHB 245*90*240 En LHB 145*80*230.
donderdag 12 oktober 2017

Stuccen van muren in badkamer

Herstellen van barsten in muren in de badkamer. Stuccen van muren.
vrijdag 4 augustus 2017

Muur herstellen, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag onze ingangsmuur van 20-30 m² laten herstellen. Zowel afbreken als pleisterwerk en verven horen bij in de werken.
dinsdag 1 augustus 2017

Herstellen van scheur aan muren

Herstellen van scheur aan binnenmuur veroorzaakt door werken uitgevoerd in aangrenzend gebouw. Bepleisteren van muren :16 tot en met 30 m²
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende kamers bepleisteren

Wij zijn op zoek naar iemand die onze muren kan bepleisteren nadat we behangpapier en tegels hebben weggehaald. In totaal 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en 2 toiletten.
zaterdag 10 juni 2017

Herstel waterschade plafond

In de badkamer van 3,6 m op 1,8 m is er ter hoogte van het bad een vochtplek doordat het bad van de bovenbuur gelekt heeft. Het plafond van de badkamer is overal in beton met een stuk pleisterwerk er tegen. Ter hoogte van het lek is het plafond opgebouwd uit een gyproc plaat. De schade is ongeveer 1 m² dat zou moeten worden bepleistert en geschilderd.
maandag 5 juni 2017

Herstellen binnenmuur slaapkamer na vochtbeschadiging

Herstellen van een binnenmuur in de slaapkamer, beschadigd door insijpelend vocht: muur zelf volledig herstellen, bepleisteren, behangen en schilderen van de slaapkamer
zondag 30 april 2017

Muur bepleisteren

Bepleisteren muur van ongeveer 3,7m op 2,5m
maandag 13 februari 2017

Binnenmuur stuccen

Graag vakman voor bepleisteren van binnenmuur voor oppervlakte van 8 vierkante meter. Door een insijpeling van water.
zondag 22 januari 2017

Repair of cracks in walls

I have 10-12 cracks in the walls of the apartment (mainly in the bedrooms). I would like to know the nature of the cracks, if structural cracks or normal cracks.
vrijdag 13 januari 2017

Herstellen pleisterwerk muur

Ik heb enige tijd geleden mijn voordeur laten vervangen. Bij het verwijderen van de oude deur en het plaatsen van de nieuwe is het pleisterwerk van de muur beschadigd en deze moet opnieuw bepleisterd worden. Rondom dubbele voordeur
zondag 4 december 2016

Plafonneerwerken waterschade

Herstelling van plafond op gelijkvloers dat door waterlek in bovenliggende badkamer is aangetast. Lek wordt kortelings opgelost door loodgieter. Betreft een oud huis, dus ook thv keuken dienen de oude plafonds met barsten bekeken te worden om de nodige herstelwerken in te schatten.
dinsdag 29 november 2016

Gevolgschade herstellen na waterlek

Ik heb een klein lek in mijn kelder waardoor ongeveer 10 à 20 l water per dag in de kelder komt. 2 muren zijn hierdoor al een drietal weken onderaan nat. Voor de verzekering heb ik een raming van de schade en de herstelling nodig. Oorzaak lek vermoedelijk bij de muren. Bestek voor herbepleisteren , schilderen van muur . Ruimte 12 m² :3m3 op 3m30.
maandag 28 november 2016

Muren bezetten

Twee muren moeten bezet worden met pleisterwerk. (30 tal vierkante meter) Op korte afstand moeten ook kabels verwerkt worden in de muur.
vrijdag 7 oktober 2016

Bezetten binnen

3 kamers +/- 4 x 3 m, actueel combinatie papier en oude pleister (gelijkvloersappartement in een woning 1934) die momenteel leegstaan. Tevens herstel van 2 x 1 gat in huidige verlaagde gyproc? Plafonds. Electriciteit- en andere werken zijn klaar.
maandag 3 oktober 2016

Leggen vals plafond

Vals plafond (ca 20m²) leggen
zondag 7 augustus 2016

Plafonnage plafond + repeindre

Plafonnage du plafond et repeindre. Surface 4,70 m x 8 m.
donderdag 7 april 2016

Plaatsen van vals plafond in kleine badkamer

Plaatsen van vals plafond in kleine badkamer. Eveneens bepleisteren van zijmuur in badkamer.
woensdag 28 oktober 2015

Renovatie van plafond

In één ruimte is een deel van het pleisterplafond naar beneden gekomen, ongeveer 1 m ². dit zou moeten hersteld worden. In een naastliggende ruimte zijn er scheuren verschenen in het pleisterwerk. Dit moet opnieuw gestabiliseerd worden. De ruimte meet ongeveer 16m2. Het appartement bevindt zich in een oud gebouw, het pleisterplafond is er één van oude makelij, bevestigd op houten latjes en bevat een grote hoeveelheid zand. Daar waar het pleisterwerk naar beneden is gekomen, moet tevens een deel van een molure hersteld worden. Daar waar de scheuren ontstaan moeten deze opnieuw gedicht worden en moet het plafond versterkt worden, dit kan bv. Door het bevestigen van een glasvlies als extra layer bovenop de pleisterlaag.
zaterdag 17 oktober 2015

Plaatsen van geluidsisolerend plafond

Het betreft de installatie van een vals geluidsisolerend plafond met ingewerkte verlichting (oppervlakte +/- 10 m2 = ruim 3m x 3m),
woensdag 30 september 2015

Metsen (beetje) en plakken van deuropeningen

We zijn 10 deuren aan het vervangen in een oud huis. Bij het laten wegnemen van de deuren zijn er pleisterwerk en stenen losgekomen. Dit zou zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.
maandag 31 augustus 2015

Plamuren van tasso muur

We willen de tasso muren in de twee kinderkamers laten herplamuren zodat we opnieuw een effen muur hebben waarop we kunnen schilderen of zelfs een stukje behangen. Andere kamers misschien ook, afhankelijk van het effect op de kinderkamers.
maandag 17 augustus 2015

Schade slaapkamer door waterinsijpeling

Door waterschade moet mijn muur herbeplaasterd, herbeplakt en herschilderd worden. Het gaat om 3m op 1m + nog eens extra 3m op 1m herschilderen. Ik zou graag een bestek ontvangen voor dergelijke werken. Bezoek ter plaatse is steeds welkom. Ik woon in 1000 Brussel dicht bij de IJzerplaats.
donderdag 6 augustus 2015

Pleisterwerken over tegels

Wanden bepleisteren over tegels in keuken.Betreft muur tussen muur en kasten van aanrecht. Ongeveer 3 m op 1 m.

Partners

Partners van Casius