Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Vorst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Vorst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Vorst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Vorst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vorst:

Plafond van living en hal bepleisteren

Ik zoek iemand voor het herpleisteren van het plafond van living en de hal. Dit is een oppervlakte van in totaal 50 m² in een appartement op 3e verdieping.

Renovatie van plafond

In één ruimte is een deel van het pleisterplafond naar beneden gekomen, ongeveer 1 m ². dit zou moeten hersteld worden. In een naastliggende ruimte zijn er scheuren verschenen in het pleisterwerk. Dit moet opnieuw gestabiliseerd worden. De ruimte meet ongeveer 16m2. Het appartement bevindt zich in een oud gebouw, het pleisterplafond is er één van oude makelij, bevestigd op houten latjes en bevat een grote hoeveelheid zand. Daar waar het pleisterwerk naar beneden is gekomen, moet tevens een deel van een molure hersteld worden. Daar waar de scheuren ontstaan moeten deze opnieuw gedicht worden en moet het plafond versterkt worden, dit kan bv. Door het bevestigen van een glasvlies als extra layer bovenop de pleisterlaag.

De werf is voorbereid, alle ...

De werf is voorbereid, alle afbraakwerken zijn reeds gebeurd. De materialen zijn reeds voor handen, een ervaren stielman & gereedschap heb ik nog nodig. Er dienen 4 radiatoren geplaatst te worden + ketel. Verder moet op sommige plaatsen het pleisterwerk hersteld worden (1 deur opening afdichten, 6 m2 plafond opnieuw uitpleisteren, badkamer: finishing touch). Graag zou ik dit op heel korte termijn uitvoeren.