Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond van living en hal bepleisteren:

Plafond van living en hal bepleisteren

Ik zoek iemand voor het herpleisteren van het plafond van living en de hal. Dit is een oppervlakte van in totaal 50 m² in een appartement op 3e verdieping.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Vorst (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van living en hal bepleisteren uit heel België:

Herstelling gevolgschade na waterschade

Vochtschade plafond en zijmuren living herstellen. Ook bepleisteren en eventueel herschilderen. Lek in dak word reeds hersteld.

Herstellen/bekleden onderkant balkon

Herstellen of bekleden van onderkant balkon van ong. 2.7m x 0.75m x 0.12m. Betonplaat rust op 2 dwarse blauwe stenen. Beton is lelijk en momenteel een laag roofing over tegen insijpeling van water naar plafond van living. Zou hersteld moeten worden of eventueel het beton bekleden zodat roofing niet meer te zien is.

Bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren

Plafond op 4 verschillende plaatsen opnieuw bezetten en schilderen. In toilet verschillende barsten van 15-20cm. In hal 1 grote barst van 40cm In living vochtschade in hoek. In keuken kleine barst van 10cm.

Vochtschade bekijken en herstellen

In mijn verhuurd appartement is er aan de ramen een vochtprobleem vastgesteld. Hierdoor is al een soort schimmel ontstaan in het bezetsel. Verder zijn er ook grote scheuren en barsten in het plafond van de slaapkamer. Tot slot is er een bizarre bruine plek op het plafond in de living. Dit allemaal zou eens moeten bekeken worden of dit allemaal door een vochtprobleem komt of niet. Er is wel een probleem geweest op het dak.

Schilderen in living

Plafond en muren in living van ong. 4m x 8m schilderen. Er is 1 groot raam van ong. 4m en 3 binnendeuren in de living.

Living renoveren

Vals plafond van ong. 100 m² verwijderen. Muurisolatie plaatsen. Oude vloer uitbreken indien nodig, indien niet echt nodig mag die blijven liggen en nieuwe vloer van 100 m² te plaatsen. Ook 2 nieuwe ramen te plaatsen en muren recht te trekken.

Gyprocwerken uitvoeren

Gyproc met isolatieplaten van 10cm plaatsen in grote living van 31m² en 2.5m hoog en afwerken met USB. Gyproc met geluidisolatie plaatsen op plafond van 35m².

Plafonden en wanden verlagen of vervangen

Living wanden en plafond verlagen, in de keuken hetzelfde. Ook in de hal moeten de wanden en plafond + badkamer wand en plafond: alles samen ongeveer 200m².