Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Enghien, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Henegouwen:

zaterdag 18 april 2020

Keukenmuren bepleisteren

De keuken is ongeveer 70m2. Het gaat over een renovatie, muren en plafond staan bruut.
woensdag 10 juli 2019

Cementbepleistering plaatsen

1 buitenmuur is niet afgewerkt van een oude woning. Er zijn verschillende verbouwingswerken gebeurd en dat is zichtbaar op die muur. Intussen zitten er heel wat vogelnesten tussen de bakstenen en hebben we vocht in 1 kamer. Deze muur is te bepleisteren met cement.
woensdag 23 augustus 2017

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²
zondag 8 januari 2017

Zolder afwerken met gyproc

De zolder volledig afwerken met gyproc en er kamers bij maken.Oppervlakte ? 2 kamers te maken.Moeten ter plaatse komen voor op te meten.
vrijdag 24 april 2015

Herstelling plakwerk

Afwerken van bestaande muur, afwerking van pleisterwerk in een woning te Flobecq.
zondag 16 februari 2014

Pleisterwerk na injectie tegen opstijgend vocht

Wij zoeken een stukadoor die een slaapkamer wilt bepleisteren na het injecteren van de muren tegen opstijgend vocht. Wij gaan zelf een REPLA FLEECE (soort van noppenfolie) tegen de muur lijmen. Hierop laten wij graag onze muren bepleisteren. Uittevoeren begin maart 2014. Oppervlakte: 6m*4m*2,20hoogte (4cm dikte)
donderdag 5 juli 2012

Renovatie keuken en eetkamer

Ik zoek iemand die een vals plafond, 1 voorzetwand en de rest van 2 kamers te egaliseren. Gelieve mij te contacteren voor een offerte te maken.
dinsdag 13 juli 2010

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( ...

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( belgie)gekocht en krijgen 26 Juli de sleutel.Er moet nog redelijk veel verbouwd worden, maar wij willen de muren en plafonds graag opnieuw laten stucen/pleisterwerken.
maandag 30 november 2009

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd ...

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd worden. Er zijn stukken waar tegels opzaten maar ook andere waar de plamuur nog stro en leem was en dat ik dus helemaal hebben moeten uitkappen omdat het afbrokkelde. +- 30 m²
maandag 8 september 2003

Renovatie van gevels,nieuwe en ...

Renovatie van gevels,nieuwe en oude.Bepleistering met decoratieve CREPI