Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Henegouwen.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc, stukken van muren, plafond in gyproc plaatsen, bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur, meerdere kamers bepleisteren, stuccen van huis en garage, gyproc afwerken, gevelpleisterwerken voorgevel, stuccen van washok en zijmuur keuken, gyproc plaatsen op plafond en schuine wand, stukken muren, bezetten gang, bezetten van muren rondom carport, plafond en muur herbepleisteren, herstellen pleisterwerk gang en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Henegouwen:

woensdag 23 augustus 2017

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²
zondag 8 januari 2017

Zolder afwerken met gyproc

De zolder volledig afwerken met gyproc en er kamers bij maken.Oppervlakte ? 2 kamers te maken.Moeten ter plaatse komen voor op te meten.
vrijdag 24 april 2015

Herstelling plakwerk

Afwerken van bestaande muur, afwerking van pleisterwerk in een woning te Flobecq.
zondag 16 februari 2014

Pleisterwerk na injectie tegen opstijgend vocht

Wij zoeken een stukadoor die een slaapkamer wilt bepleisteren na het injecteren van de muren tegen opstijgend vocht. Wij gaan zelf een REPLA FLEECE (soort van noppenfolie) tegen de muur lijmen. Hierop laten wij graag onze muren bepleisteren. Uittevoeren begin maart 2014. Oppervlakte: 6m*4m*2,20hoogte (4cm dikte)
donderdag 5 juli 2012

Renovatie keuken en eetkamer

Ik zoek iemand die een vals plafond, 1 voorzetwand en de rest van 2 kamers te egaliseren. Gelieve mij te contacteren voor een offerte te maken.
dinsdag 13 juli 2010

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( ...

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( belgie)gekocht en krijgen 26 Juli de sleutel.Er moet nog redelijk veel verbouwd worden, maar wij willen de muren en plafonds graag opnieuw laten stucen/pleisterwerken.
maandag 30 november 2009

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd ...

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd worden. Er zijn stukken waar tegels opzaten maar ook andere waar de plamuur nog stro en leem was en dat ik dus helemaal hebben moeten uitkappen omdat het afbrokkelde. +- 30 m²
maandag 8 september 2003

Renovatie van gevels,nieuwe en ...

Renovatie van gevels,nieuwe en oude.Bepleistering met decoratieve CREPI

Partners

Partners van Casius