Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Frasnes lez Buissenal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Frasnes lez Buissenal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Frasnes lez Buissenal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Frasnes lez Buissenal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Frasnes lez Buissenal:

Keukenmuren bepleisteren

De keuken is ongeveer 70m2. Het gaat over een renovatie, muren en plafond staan bruut.

Cementbepleistering plaatsen

1 buitenmuur is niet afgewerkt van een oude woning. Er zijn verschillende verbouwingswerken gebeurd en dat is zichtbaar op die muur. Intussen zitten er heel wat vogelnesten tussen de bakstenen en hebben we vocht in 1 kamer. Deze muur is te bepleisteren met cement.

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²

Zolder afwerken met gyproc

De zolder volledig afwerken met gyproc en er kamers bij maken.Oppervlakte ? 2 kamers te maken.Moeten ter plaatse komen voor op te meten.

Herstelling plakwerk

Afwerken van bestaande muur, afwerking van pleisterwerk in een woning te Flobecq.

Pleisterwerk na injectie tegen opstijgend vocht

Wij zoeken een stukadoor die een slaapkamer wilt bepleisteren na het injecteren van de muren tegen opstijgend vocht. Wij gaan zelf een REPLA FLEECE (soort van noppenfolie) tegen de muur lijmen. Hierop laten wij graag onze muren bepleisteren. Uittevoeren begin maart 2014. Oppervlakte: 6m*4m*2,20hoogte (4cm dikte)

Renovatie keuken en eetkamer

Ik zoek iemand die een vals plafond, 1 voorzetwand en de rest van 2 kamers te egaliseren. Gelieve mij te contacteren voor een offerte te maken.

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( ...

Hallo, Wij hebben een huis in Hamont ( belgie)gekocht en krijgen 26 Juli de sleutel.Er moet nog redelijk veel verbouwd worden, maar wij willen de muren en plafonds graag opnieuw laten stucen/pleisterwerken.

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd ...

Mijn wasruimte moet opnieuw geplamuurd worden. Er zijn stukken waar tegels opzaten maar ook andere waar de plamuur nog stro en leem was en dat ik dus helemaal hebben moeten uitkappen omdat het afbrokkelde. +- 30 m²

Renovatie van gevels,nieuwe en ...

Renovatie van gevels,nieuwe en oude.Bepleistering met decoratieve CREPI