Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

maandag 21 januari 2019

Stukadoorswerken voor nieuwbouw uitvoeren

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar een plakker voor stukadoorswerken: 8 kamers - 600 m².
zaterdag 19 januari 2019

Opnieuw stukkadoren en verven van muur

Als gevolg van waterlekkage laat het stucwerk los over ongeveer 2 m². Deze oppervlakte moet opnieuw gestukadoord worden en evt geverfd.
woensdag 16 januari 2019

Muren bijbouw bepleisteren

De muren van de nieuwgebouwde bijbouw dienen gepleisterd te worden. Het gaat om een oppervlakte van 110 m².
maandag 7 januari 2019

Gevel bepleisteren

Wij willen de achtergevel van onze woning laten bepleisteren met sierpleister (silicone). Het betreft een rijhuis met stadstuintje. De verdieping is makkelijk te bereiken via een terras op de uitbouw van de keuken. Een hoge stelling is dus niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 40 m².
zaterdag 5 januari 2019

Graven van sleuf voor aardgasaansluiting

Ik wil een sleuf laten graven van 6m lang en 70cm diep + een werkput van 1m x 1m x 1m voor een gasaansluiting + eventueel plaatsen van een wachtbuis tegen 28 januari 2019.
maandag 31 december 2018

Plafond van afdaken bekleden met trespa

Wij willen de plafonds van onze afdaken (dubbele carport, terras, oversteek deur, fietsenstalling) laten bekleden met trespa. Oppervlakte van 5 op 5 en afdak van 2m op 1m.
vrijdag 21 december 2018

Badkamer plafond steken

Er was een waterlek in de badkamer daarom zou er moeten geverfd en een nieuw plafond gestoken worden
woensdag 5 december 2018

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.
dinsdag 20 november 2018

Herstellen gyproc plafond in badkamer

Momenteel hebben we een open barst in een gyproc plafond van ongeveer 15 cm in doorsnede , graag zouden we dat willen herstellen/stuccen.
donderdag 15 november 2018

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Door vochtschade zijn er bubbels ontstaan op de muren rondom de douche, zowel in de badkamer als in de achterliggende kamers. Dit zou ik graag laten herstellen. Verschillende muren in verschillende ruimtes. Living : 4 m². Badkamer : 4 m². Slaapkamer : 2m².