Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Limburg.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: gyprocplafonds en wanden plaatsen, wanden en plafonds glad stuccen in een nieuwbouwwoning, badkamer bekleden met betonstuc, bezetten van buitenmuur, scheuren binnenmuur herstellen, gelijkvloers uitplanken, muren gelijkvloers bepleisteren, plaatsen van gyproc en voegen ramen omrandingen, bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping, kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren, herstellen/vernieuwen plafonds herenhuis, bezetten van muren in de living, buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen, herstellen van muren en plafonds na waterschade, herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

vrijdag 18 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Plafond vernieuwen en verven na waterschade. Gyprocplafond - kleine oppervlakte.
donderdag 10 augustus 2017

Pleisterwerk voor muren in eetkamer nodig

Ik wil mijn muren in living mooi vlak laten maken. Oppervlakte 50 m²
vrijdag 4 augustus 2017

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.
dinsdag 25 juli 2017

Binnenmuur bepleisteren

Ik wil ongeveer 25m² laten bepleisteren (verfklaar). In deze 25m² zit een deur, poort en 3 vensters (niet meegerekend in het aantal m² meters).
zondag 23 juli 2017

Scheur onder het dak herstellen

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Weet niet goed of het enkel pleisterwerk is of meer. Scheur bevindt zich onder het dak aan de binnenkant van de woning. De buitenkant kan ook beschadigd zijn maar dit kan ik niet zien.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling muren na waterschade

Ik heb waterschade door waterinsijpeling van verdieping boven. Via de badkamer is water naar beneden gekomen en muur van keuken en van slaapkamer zijn beschadigd.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling van vals plafond

Er is waterschade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden. Het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte. Bestek op te laten maken voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Waterschade vals plafond herstellen

Er is water schade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden, het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte, ik wens hier voor een bestek op te laten maken voor de verzekering om het plafond te laten herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².
dinsdag 4 juli 2017

Gyproc plaatsen

Op gelijkvloers atelier rechte gyproc wand 4m lang en 2,2 m hoog met 2 deuren, 1x wc en 1x technische ruimte. Op verdiep gyproc wand om ruimte te verdelen in badkamer en slaapkamer, ongeveer 15 meter wand 2,5 meter hoog, 2 deuren. Voor schaal, totale lengte voorgevel is 12 meter, 7 meter diep
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.
zondag 28 mei 2017

Pleisteren van keukenmuren en plafond

Wij hebben zonet onze oude keuken (30 jaar oud) uitgebroken en binnen 10 dagen komen ze een nieuwe plaatsen. Maar 2 van de muren moeten dringend opnieuw gepleisterd worden en ook het hele plafond. Alles is meegekomen met de afbraak.
vrijdag 5 mei 2017

Herstellen plafond na lek

Ik wil graag het plafond in de living laten herstellen na een lek in de badkamer.
donderdag 4 mei 2017

Plafond bepleisteren en glasvliesbehang aanbrengen

Living van ongeveer 35 m². Verwijderen van houten sierlijsten van plafond, pleisterwerk van plafond en muren bijwerken. Plafond verven en muren behangen met glasvliesbehang. Het behangen en verven gaan we zelf doen!
maandag 20 maart 2017

Waterschade appartement binnenmuur te herstellen

Ten gevolge van slecht gebouwde terrassen, waar water blijft staan, is er water gesijpeld aan de binnenkant van mijn appartement (muur boven en onder het raam). De muur ziet niet uit, pleisterwerk is naar beneden gekomen. De syndicus geeft aan dat zij herstellingen doen aan de buitenzijde, ik moet de binnenmuren laten herstellen.
maandag 13 maart 2017

Buitenkant woning bepleisteren

Wij willen graag de buitenkant van ons reeds aangekochte huis laten bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 390 vierkante meter. We willen dit graag in een mergelkleur laten doen. Hiervoor zouden wij graag een offerte van willen ontvangen.
zaterdag 11 maart 2017

Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi

Onze inkomhal is bepleisterd met sierpleister en die begint overal te barsten nu na 4 jaar(ong. 30 vierkante meter). Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi.
vrijdag 10 maart 2017

Stukadoor gezocht

Wij zoeken een stukadoor voor in ons huis. Totaal betreft het ongeveer 265 m².
vrijdag 3 maart 2017

Gyproc plafond keuken

Keuken 15 m2 met verlichting
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen plafond en muur na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in de muur in de gang naar de zolder. De dakwerker die het probleem onderzocht beweert dat de schouw van de buren de oorzaak is omdat hun schouw geintegreerd is in mijn muur (halfopen en misschien geen tussenmuur, huis van 1948!) en in zeer slechte staat zodat er regenwater binnensijpelt. Herstelling van stuk plafond en muur na waterschade.
maandag 23 januari 2017

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.
maandag 28 november 2016

Pleisterwerken nieuwbouw

Graag prijs voor pleisterwerken nieuwbouw. Gaat om 2 woningen. Adresgegevens bij afspraak
woensdag 23 november 2016

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.
dinsdag 15 november 2016

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.
dinsdag 8 november 2016

Plafond leefruimte stuccen

Plafond leefruimte: (66. 6 m²) - bijplamuren (waaronder 2 scheuren zonder reliëfverschil) - opschuren. - fixeerlaag. - vliesbehang. - grondlaag verf. - bijplamuren naden. - lichtjes opschuren. - 2 afwerkingslagen verf.

Partners

Partners van Casius