Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Limburg.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning bezetten, bepleisteren nieuwbouwwoning, pleisterwerken van muren en plafond verbouwing, herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken, bezetten muren op bovenverdieping, nieuwbouw stucwerk, muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken, gyproc plafond + afwerking muren, muur herstellen na waterschade, badkamer bepleisteren, muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren, scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen, bezetten van muren, herstellen van muren na waterschade, nieuw Gyproc plafond leggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

maandag 23 januari 2017

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.
maandag 28 november 2016

Pleisterwerken nieuwbouw

Graag prijs voor pleisterwerken nieuwbouw. Gaat om 2 woningen. Adresgegevens bij afspraak
woensdag 23 november 2016

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.
dinsdag 15 november 2016

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.
dinsdag 8 november 2016

Plafond leefruimte stuccen

Plafond leefruimte: (66. 6 m²) - bijplamuren (waaronder 2 scheuren zonder reliëfverschil) - opschuren. - fixeerlaag. - vliesbehang. - grondlaag verf. - bijplamuren naden. - lichtjes opschuren. - 2 afwerkingslagen verf.
zaterdag 8 oktober 2016

Woning laten plakken

Ik ga een totale renovatie doen met aanpalend een nieuw gedeelte. Graag zou ik vrijblijvend een prijsofferte willen bekomen voor het bepleisteren binnenshuis.
zaterdag 8 oktober 2016

Bezetten van een nieuwbouwwoning

Volledig bezetten van een nieuwbouwwoning.
maandag 3 oktober 2016

Stukadoor gezocht

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we last-minute op zoek naar iemand voor onze pleisterwerken voor onze verbouwing. Ramen worden op 17/10 geplaatst, elektriciteitswerken zijn achter de rug dus vanaf die dag kan er in principe gepleisterd worden. In totaal ongeveer 400m² pleisterwerken op muren, 100m² pleisterwerken plafonds, 40m² gyplat. Indien interesse en haalbare richtdatum begin november kan u contact met mij nemen op onderstaande gegevens voor uw beste offerte.
zaterdag 1 oktober 2016

Appartement stukadoren

Bestaand appartement stukadoren
woensdag 28 september 2016

Bepleisteren doucheruimte

Bij afbraak oude douche werden de wandtegels ook verwijderd. Deze ruimte bevindt zich op gelijkvloers vlakbij de achterdeur tot waar men met de auto kan komen. Er dient nu circa 3,5m² opnieuw bepleisterd te worden met materiaal naar keuze wat het gemakkelijkst werkt. (zie foto) Nadien wordt er in deze hoek een douchecabine gezet zodat men deze muur niet meer ziet.
dinsdag 30 augustus 2016

Om de ramen en deuren laten plakken

Ik heb nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en nu zou ik de afgebroken randen opnieuw bepleisteren. Ongeveer 11 ramen en 2 deuren.
dinsdag 9 augustus 2016

Bepleisteren keuken

Zoek een stukadoor voor keuken. 4. 40x4m hoogte muren 3 m. Plus plafond. Mergelmuur. Liefst met leem maar indien dit niet kan met Knauff. Moet deze maand nog.
maandag 8 augustus 2016

Pleisterwerk binnenhuis

Ik ben bezig met renovatiewerken aan mijn huis. Ik wil de 3 slaapkamers (30 m²;20 m² en 15 m²) laten bepleisteren. Eveneens klein pleisterwerk in de gang en badkamer.
donderdag 4 augustus 2016

Pleisterwerken uit te voeren

Ik ben op zoek naar een stukadoor die deze maand nog kan beginnen te pleisteren. +-250 m² te bepleisteren oppervlakte. Tegen eind augustus zou het bepleisterd moeten zijn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor verdere info.
woensdag 3 augustus 2016

Herstellen muren na waterschade

Door een lek in de douche hebben we last van waterschade. De muur in de slaapkamer, badkamer en in de nachthal is volledig vochtig en vertoont schimmelplekken. Wij zouden graag een bestek laten maken voor de verzekeringen. Is het mogelijk via email een offerte door te sturen of zijn jullie verplicht om langs te komen?
maandag 1 augustus 2016

Stucken van plafonds en muren

Oud stuckwerk in woning moet verwijderd worden om opnieuw te kunnen pleisteren. Om daarna opnieuw te bepleisteren. Het gaat over de muren en plafonds. Kan hier een prijs per vierkant meter voor gegeven worden?
donderdag 28 juli 2016

Crepi voorgevel

Ik wil de gevel bij de voordeur laten bepleisteren met crepi, +/- 10 vierkante meter. Vanaf oktober graag aan de werken starten.
maandag 25 juli 2016

Plafonds opnieuw bepleisteren

Ik wil graag de plafonds van mijn woonkamer en badkamer laten stukadoren. De plafonds zijn voorzien van gipsplaten. Het gaat om 75 vierkante meter. Graag uw offerte.
dinsdag 5 juli 2016

Pleisterwerken na renovatie

ik zoek iemand voor +/- een 100m² pleisterwerk aan te brengen op ruwe muren bij een renovatie, het betreft hier een woonkamer en klein halletje aan de achterkant
donderdag 30 juni 2016

Vernieuwen plafond en schilderen

Oud plafond uitbreken, nieuw plafond plaatsen en verven +/- 40 m²
donderdag 16 juni 2016

Stucwerk buiten

Plintrestauratie buiten pilasters. 4x plint van 75x60, 1x plint van 400x40cm. Samen ong. 6 bewerkelijke m2. Afwerken met lumiplast. Eindresultaat zoals "foto 3, stucwerk4". We hebben geen haast.
dinsdag 14 juni 2016

Gyproc plaatsen op bovenverdieping

Het plafond bestaat uit houten balken op de juiste afstand. 50 m2
dinsdag 14 juni 2016

Gyproc plaatsen en verven van woning

Mijn hele huis gyproc plaatsen,daarna verven.
woensdag 8 juni 2016

Herstellen-stuccen keuken plafond

Herstellen-stuccen keuken plafond ivm water schade. Ongeveer een 4 tal meter.
donderdag 26 mei 2016

Bepleisteren vochtprobleem

Stuccadoor: Dringend pleisterwerken in het appartement door vocht.

Partners

Partners van Casius