Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Limburg.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen, bezetten van muren slaapkamers, pleister en schilderwerken na schade, herstelling van vals plafond, herstellen scheur in binnenmuur, buitenmuur bepleisteren, herbepleisteren muren, waterschade vals plafond herstellen, opnieuw plakken van keuken, muren bezetten, vervangen vals plafond met waterschade, stuccen van plafond na waterschade, stuccen nieuwe ramen en deur en schouw, pleisterwerken voor 1 deur opening, pleisterwerken aan plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

dinsdag 11 juli 2017

Herstelling muren na waterschade

Ik heb waterschade door waterinsijpeling van verdieping boven. Via de badkamer is water naar beneden gekomen en muur van keuken en van slaapkamer zijn beschadigd.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling van vals plafond

Er is waterschade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden. Het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte. Bestek op te laten maken voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Waterschade vals plafond herstellen

Er is water schade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden, het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte, ik wens hier voor een bestek op te laten maken voor de verzekering om het plafond te laten herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².
dinsdag 4 juli 2017

Gyproc plaatsen

Op gelijkvloers atelier rechte gyproc wand 4m lang en 2,2 m hoog met 2 deuren, 1x wc en 1x technische ruimte. Op verdiep gyproc wand om ruimte te verdelen in badkamer en slaapkamer, ongeveer 15 meter wand 2,5 meter hoog, 2 deuren. Voor schaal, totale lengte voorgevel is 12 meter, 7 meter diep
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.
zondag 28 mei 2017

Pleisteren van keukenmuren en plafond

Wij hebben zonet onze oude keuken (30 jaar oud) uitgebroken en binnen 10 dagen komen ze een nieuwe plaatsen. Maar 2 van de muren moeten dringend opnieuw gepleisterd worden en ook het hele plafond. Alles is meegekomen met de afbraak.
vrijdag 5 mei 2017

Herstellen plafond na lek

Ik wil graag het plafond in de living laten herstellen na een lek in de badkamer.
donderdag 4 mei 2017

Plafond bepleisteren en glasvliesbehang aanbrengen

Living van ongeveer 35 m². Verwijderen van houten sierlijsten van plafond, pleisterwerk van plafond en muren bijwerken. Plafond verven en muren behangen met glasvliesbehang. Het behangen en verven gaan we zelf doen!
maandag 20 maart 2017

Waterschade appartement binnenmuur te herstellen

Ten gevolge van slecht gebouwde terrassen, waar water blijft staan, is er water gesijpeld aan de binnenkant van mijn appartement (muur boven en onder het raam). De muur ziet niet uit, pleisterwerk is naar beneden gekomen. De syndicus geeft aan dat zij herstellingen doen aan de buitenzijde, ik moet de binnenmuren laten herstellen.
maandag 13 maart 2017

Buitenkant woning bepleisteren

Wij willen graag de buitenkant van ons reeds aangekochte huis laten bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 390 vierkante meter. We willen dit graag in een mergelkleur laten doen. Hiervoor zouden wij graag een offerte van willen ontvangen.
zaterdag 11 maart 2017

Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi

Onze inkomhal is bepleisterd met sierpleister en die begint overal te barsten nu na 4 jaar(ong. 30 vierkante meter). Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi.
vrijdag 10 maart 2017

Stukadoor gezocht

Wij zoeken een stukadoor voor in ons huis. Totaal betreft het ongeveer 265 m².
vrijdag 3 maart 2017

Gyproc plafond keuken

Keuken 15 m2 met verlichting
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen plafond en muur na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in de muur in de gang naar de zolder. De dakwerker die het probleem onderzocht beweert dat de schouw van de buren de oorzaak is omdat hun schouw geintegreerd is in mijn muur (halfopen en misschien geen tussenmuur, huis van 1948!) en in zeer slechte staat zodat er regenwater binnensijpelt. Herstelling van stuk plafond en muur na waterschade.
maandag 23 januari 2017

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.
maandag 28 november 2016

Pleisterwerken nieuwbouw

Graag prijs voor pleisterwerken nieuwbouw. Gaat om 2 woningen. Adresgegevens bij afspraak
woensdag 23 november 2016

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.
dinsdag 15 november 2016

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.
dinsdag 8 november 2016

Plafond leefruimte stuccen

Plafond leefruimte: (66. 6 m²) - bijplamuren (waaronder 2 scheuren zonder reliëfverschil) - opschuren. - fixeerlaag. - vliesbehang. - grondlaag verf. - bijplamuren naden. - lichtjes opschuren. - 2 afwerkingslagen verf.
zaterdag 8 oktober 2016

Woning laten plakken

Ik ga een totale renovatie doen met aanpalend een nieuw gedeelte. Graag zou ik vrijblijvend een prijsofferte willen bekomen voor het bepleisteren binnenshuis.
zaterdag 8 oktober 2016

Bezetten van een nieuwbouwwoning

Volledig bezetten van een nieuwbouwwoning.
maandag 3 oktober 2016

Stukadoor gezocht

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we last-minute op zoek naar iemand voor onze pleisterwerken voor onze verbouwing. Ramen worden op 17/10 geplaatst, elektriciteitswerken zijn achter de rug dus vanaf die dag kan er in principe gepleisterd worden. In totaal ongeveer 400m² pleisterwerken op muren, 100m² pleisterwerken plafonds, 40m² gyplat. Indien interesse en haalbare richtdatum begin november kan u contact met mij nemen op onderstaande gegevens voor uw beste offerte.
zaterdag 1 oktober 2016

Appartement stukadoren

Bestaand appartement stukadoren
woensdag 28 september 2016

Bepleisteren doucheruimte

Bij afbraak oude douche werden de wandtegels ook verwijderd. Deze ruimte bevindt zich op gelijkvloers vlakbij de achterdeur tot waar men met de auto kan komen. Er dient nu circa 3,5m² opnieuw bepleisterd te worden met materiaal naar keuze wat het gemakkelijkst werkt. (zie foto) Nadien wordt er in deze hoek een douchecabine gezet zodat men deze muur niet meer ziet.

Partners

Partners van Casius