Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

woensdag 7 maart 2018

Stuccen van wanden badkamer met mortex

Stuccen met mortex wanden badkamer: Kleine betegelde badkamer met inloopdouche waterdicht stuken bijvoorbeeld mortex. Op de vloer ligt polyurethaan. Woning is 4 jaar oud. Douche werd nog niet gebruikt. Tegels en voegen zijn dus nog heel proper. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
vrijdag 2 maart 2018

Natte plafond en muren herstellen

Wij hebben een nat plafond aan ons plat dak, ook de buitenmuren zijn aangetast door de waterschade. Verder in het huis hebben we op enkele muren ook last van kleine vochtplekken. Op zoek naar een specialist die dit kan herstellen.
vrijdag 23 februari 2018

Sierpleister verwijderen en muren egaal maken

De muren en plafonds zijn momenteel uitgevoerd in sierpleister. We willen deze laten verwijderen/egaal maken. Het gaat om ongeveer 65 m² muren en ook 65 m² plafond. Een aantal muren zijn niet echt rechttoe/rechtaan, maar eerder in kleinere verschillende stukken. Eén plafond van 25 m² moet men ook nog schilderen achteraf.
zaterdag 17 februari 2018

Muren opnieuw bepleisteren en schilderen na waterschade

Wij hebben waterschade in de slaapkamer door een waterlek in het terras van de bovenburen. Er is beschadiging in een hoek van de slaapkamer. Ik zoek iemand om deze muren opnieuw te bepleisteren en schilderen.
vrijdag 16 februari 2018

Plaatsen van tadelakt op muur

Ik wil graag tadelakt op de muren van 1 kelderkamer. Dit wordt namelijk een massagekamer. Oppervlakte : 5 op 5 m.
dinsdag 6 februari 2018

Stuccen van woning

Stuccen: Wil graag wasplaats keuken living wc en berging laten bezetten ongeveer een 250 m², dit betreft een beneden verdieping.
woensdag 31 januari 2018

Zolder afwerken met gyproc

Zolder afwerken met gyproc, schilderklaar maken. Oppervalkte van 100m².
woensdag 22 november 2017

Plafond en muur herbepleisteren

Wil mijn plafond en muur terug laten bepleisteren nadat we een lek gehad hebben. ongeveer : 10 m² en 6 m².
zaterdag 18 november 2017

Stukken muren

Het afwerken van de zij- en bovenkanten van de muren na het plaatsen van nieuwe ramen. Ik denk ongeveer een 80 lopende meter stukken.
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van keuken

Ik wil graag de keuken bepleisteren: en deel mdf (deur bedekken). De maten zijn: 1 wand h 2700 x b 4350 - opening b 2874 x h 2000 2 wand h2700 x b3250 3 wand h2700 x b4350 - opening grote raam 2100 x 2100 4 wand h2700 x b3250 - opening 2 deuren 800 x 2000 (1 deur bedekken met mdf, deur reeds geisoleerd)
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van woning

Ik zou graag een renovatie woning willen laten bepleisteren het gaat over een boven verdieping en onderverdieping.
zondag 8 oktober 2017

Bepleisteren van aanbouw

Bepleisteren van muren en plafond van woonkamer, keuken, badkamer, toilet en berging plus buitenbepleistering . Buiten ongeveer 64 m².
woensdag 4 oktober 2017

Stuccen rondom voordeur

Afwerken binnenkant rond om voordeur.
maandag 25 september 2017

Stuccen van kelder en opbergkamer

Kelder + klein opbergkamer stuccen. Ter plaatste komen kijken voor de ruimte , oppervlakte te stuccen.
vrijdag 18 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Plafond vernieuwen en verven na waterschade. Gyprocplafond - kleine oppervlakte.
donderdag 10 augustus 2017

Pleisterwerk voor muren in eetkamer nodig

Ik wil mijn muren in living mooi vlak laten maken. Oppervlakte 50 m²
vrijdag 4 augustus 2017

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.
dinsdag 25 juli 2017

Binnenmuur bepleisteren

Ik wil ongeveer 25m² laten bepleisteren (verfklaar). In deze 25m² zit een deur, poort en 3 vensters (niet meegerekend in het aantal m² meters).
zondag 23 juli 2017

Scheur onder het dak herstellen

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Weet niet goed of het enkel pleisterwerk is of meer. Scheur bevindt zich onder het dak aan de binnenkant van de woning. De buitenkant kan ook beschadigd zijn maar dit kan ik niet zien.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling muren na waterschade

Ik heb waterschade door waterinsijpeling van verdieping boven. Via de badkamer is water naar beneden gekomen en muur van keuken en van slaapkamer zijn beschadigd.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling van vals plafond

Er is waterschade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden. Het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte. Bestek op te laten maken voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Waterschade vals plafond herstellen

Er is water schade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden, het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte, ik wens hier voor een bestek op te laten maken voor de verzekering om het plafond te laten herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².
dinsdag 4 juli 2017

Gyproc plaatsen

Op gelijkvloers atelier rechte gyproc wand 4m lang en 2,2 m hoog met 2 deuren, 1x wc en 1x technische ruimte. Op verdiep gyproc wand om ruimte te verdelen in badkamer en slaapkamer, ongeveer 15 meter wand 2,5 meter hoog, 2 deuren. Voor schaal, totale lengte voorgevel is 12 meter, 7 meter diep
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.

Partners

Partners van Casius