Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Genk:

Muur bepleisteren

Ik wil graag een muur, waar vroeger een schouw stond die reeds afgebroken is, laten bepleisteren. De muur die bepleisterd zou moeten worden is 6m x 3m.

Stukadoorswerken voor nieuwbouw

Wij wensen een nieuwbouw te zetten en zouden graag een offerte willen wat hetvoor de stukadoorwerken. Voorontwerp van architect al in bezit.

Plaatsen van tadelakt op muur

Ik wil graag tadelakt op de muren van 1 kelderkamer. Dit wordt namelijk een massagekamer. Oppervlakte : 5 op 5 m.

Stuccen van kelder en opbergkamer

Kelder + klein opbergkamer stuccen. Ter plaatste komen kijken voor de ruimte , oppervlakte te stuccen.

Waterschade appartement binnenmuur te herstellen

Ten gevolge van slecht gebouwde terrassen, waar water blijft staan, is er water gesijpeld aan de binnenkant van mijn appartement (muur boven en onder het raam). De muur ziet niet uit, pleisterwerk is naar beneden gekomen. De syndicus geeft aan dat zij herstellingen doen aan de buitenzijde, ik moet de binnenmuren laten herstellen.

Plamuren rondom de deuren

Plamuren rondom de deuren. Deuren ingebouwd zonder lijsten.

Gyprocwerken in de gang

Wij willen graag het plafond van onze gang (+/-15 m²) en onze living (+/-45 m²) laten renoveren.

Pleisterwerken na leggen van leidingen

Door heel het huis hebben we nieuwe elektrische leidingen laten leggen. Dus met als gevolg dat er op verschillende plaatsen oneffenheden zijn. Nu ben ik op zoek die alles terug glad kan krijgen?

Stormschade

Door storm is er een stuk buitenpleister van 2 meter bij 1,5 meter afgevallen. Graag dit herstellen. Het is op bijgegaande vloer gelegen

Plafond van een trappenhal behandelen en ...

Plafond van een trappenhal behandelen en opnieuw herstellen na doorsijpelen water sneeuwval (barsten en schimmels). Dak is reeds hersteld, nu de binnenkant nog.