Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen muur na waterschade:

Herstellen muur na waterschade

We hadden een lek in de douche waardoor er vocht in de muren rond de douche is gekomen. Nu is de douche ondertussen hersteld zodat er geen water meer naar de muren kan. Nu heeft onze verzekering gevraagd om een bestek te laten maken voor de geleden gevolgschade na waterschade. Lek is intussen hersteld en nieuwe douche is geplaatst. Muur van de slaapkamer: herbepleisteren - muur van badkamer ook bekijken.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Ham (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen muur na waterschade uit heel België:

Dakgoten vervangen of herstellen

We hebben een lek in onze dakgoot waardoor onze crepi achtergevel waterschade heeft opgelopen. De aannemer van de renovatiewerken heeft al eens een poging tot renovatie gedaan, zonder succes. We hebben zelf met dichtingsmiddel het lek proberen te dichten, maar ook zonder succes. Het lek lijkt te komen van onder de dakoversteek aan de baas met de muur. Totale lengte van 7 meter - lek is gecentreerd.

Schade in badkamer en inkomhal herstellen

We hebben na een lekkage in ons dak problemen in onze badkamer en in onze inkomhal onder de badkamer. Badkamer: komen de voegen tussen de tegels los, vermoedelijk zit hier vocht in de muur. Scheuren in het plafond dienen ook bijgewerkt te worden, (hier is water door gelekt) Inkomhal: plafond van de inkomal vertoont beggende vochtplekken. die doortrekken naar de berging onder de trap in de inkomhal.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 20m² met roofing herstellen. Bij hevige regen loopt het water in de keuken binnen, vermoedelijk via pijp van dampkap. Pijp van dampkap zit niet rechtstreeks verticaal boven de dampkap maar met horizontale constructie op 2m van elkaar geplaatst. Het betreft een nieuwbouw van ong. 13j oud. Aan binnenzijde van muur is er schade die rot begint te worden.

Tuinmuur betonplaten vervangen

Wij hebben een muur bestaande uit betonplaten en palen. Een van de betonnen panelen is er af gekomen. De muur bestaat uit 4 delen in de hoogte. Wij zouden graag dat stuk van de muur willen laten herstellen. Een van de betonpalen staat ook scheef en is ook beschadigd.

Verwijderen van een niet dragende binnenmuur en andere werken

-Verplaatsen radiator naar de zijmuur. -Verleggen leidingen in de verluchting, behoud kraan radiator. -Verplaatsen van de kamerthermostaat naar de muur tegen de stookplaats. -Verplaatsen van de lichtschakelaar van de keuken naar een nog te bepalen plaats. -Uitbreken van de muur tussen keuken en woonplaats tot op een hoogte van +/- 80cm. -Uitbreken van de muur naast de keukenkasten zodat deze niet moeten worden aangepast. -Uitbreken van de deur en deuromkasting. -Herstellen/aanwerken van de bepleistering aan de deuromkasting en rond de uitgebroken muur. - Plaatsen van een tablet op de resterende muur. Reinigen van de

Tuinmuur herstellen

Voegen herstellen van de muur, waterproof maken en bewerken met crepi of soortgelijk materiaal. De muur is ongeveer 10 meter lang en 1.60 m hoog. Het gaat om een tuinmuur waarvan de bakstenen los komen , de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20.

Pannendak herstellen

Dak is zadeldak dat tegen hoger zadeldak aangebouwd is, woning is 14 jaar oud, deze winter hebben we tijdens de lange natte periode een natte muur gehad voor de eerste keer, dit euvel zouden we graag opgelost hebben. Dak in dakpannen.

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.