Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Hasselt:

Bepleisteren van een kamer

Kamer van ong. 40m² bepleisteren. Muren zijn reeds volledig geschuurd.

Stuk plafond opnieuw bezetten en schilderen

Herstellen van waterschade in plafond ter hoogte van het lichtpunt. Het plafond opnieuw bezetten en schilderen, het gaat om een kleine oppervlakte.

Herstellen pleisterwerk plafond

Het plafond-pleisterwerk in ons huurappartementje moet deels hersteld worden. Het te vervangen deel pleisterwerk is 40 cm x 60 cm groot. Het oude pleisterwerk dient op die plaats afgestoken te worden om dan nieuw te bepleisteren.

Plaatsen van gipsplaten plafonds

Plaatsen van gyprocplafonds in 3 ruimtes. 2 ruimtes van 4 op 4 meter en een ruimte van 6 x 4 meter. Hier moet men ook led spots voorzien.

Gang appartementsgebouw bezetten

Op de 5 verdiepingen moet de gang die nu in gemetste steen is, bezetting tegen komen. 2 traphallen ook schilderen voor een opp 500m²

Herstellen van pleisterwerken

In onze slaapkamer bevind er zich een doorzettingsbarst in het plafond van +/- 3,20m breed ten gevolgen van een steunbalk. Graag willen we dit laten herstellen.

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.

Pleisteren woonkamer

Ik wil graag de woonkamer en open keuken bepleisteren.: Deel is bestaande gepleisterde muur, deel is een nieuw gezette muur in cellenbetonblok, en deel is nieuwe muur in gyproc. Totale oppervlakte dat men moet doen is ongeveer 70 m².

Pleisterwerk voor muren in eetkamer nodig

Ik wil mijn muren in living mooi vlak laten maken. Oppervlakte 50 m²

Herstellen plafond na lek

Ik wil graag het plafond in de living laten herstellen na een lek in de badkamer.