Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen van vals plafond:

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van vals plafond uit heel België:

Plafond in de living herstellen

Herstelling van vals plafond in de living. Plafond : 8 op 4 m. Plafond bestaat uit planchetten.

Herstellen van vals plafond

Door een waterlek moet een stuk van onze valse plafond hersteld worden. Gyproc te vervangen . Plafond van bijkeuken : 6 à 8 m².

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen. De oppervlakte is 10m².

Houten trap herstellen

Tijdens de warme dagen is ons vals plafond los gekomen en daardoor zit onze trap vol kappen en scheuren. En dit over gans de lengte van de trap

Herstellen plafond na waterschade

Wegens een lek bij de bovenbuur is mijn vals plafond met balken gebarsten/ kringen/vochtplekken op. Zal moeten hersteld/vernieuwd worden. Alsook vochtplekken op houten planchet en muren die opnieuw behangen zullen moeten worden. 2x15m²

Houten plafond herstellen na waterschade

Herstellen van een houten vals plafond door waterschade. Lek bij bovenburen zorgt ervoor dat houten plaat die op betonnen plaat in het plafond gescheurd is. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen indien nodig.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Wij hebben een DAB AquaProf Top 40-50 maar de laatste tijd (wellicht te maken met het feit dat de regenput leeg is en we dus op drinkwater moeten werken) hebben we veel last van "resets" van het systeem. Eerst brandt het lichtje van de klep (misschien zit daar een vals contact), waarna alle lampjes branden en de elektronica opnieuw start (waarbij de pomp even aanslaat). Op bepaalde momenten gebeurt dat echter een hele tijd elke 30 seconden, waarna het terug een tijd OK is.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding

Wij zitten met een vochtprobleem in de living. Er is waarschijnlijk een lek in de waterleiding boven het vals plafond. De leiding start vanuit de keuken via de living naar de gang . Het vals plafond ligt gedeeltelijk open momenteel.