Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stuk plafond opnieuw bezetten en schilderen:

Stuk plafond opnieuw bezetten en schilderen

Herstellen van waterschade in plafond ter hoogte van het lichtpunt. Het plafond opnieuw bezetten en schilderen, het gaat om een kleine oppervlakte.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk plafond opnieuw bezetten en schilderen uit heel België:

Renoveren van inkomhal en trap

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe. Hoeft niet per se opnieuw een houten trap zijn, wel een gesloten trap aangezien er een kelder onder zit. Muurbekleding met crepe en houten panelen vervangen. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook bezet worden of andere bekleding. Gaat zeker om één muur die langs te trap loopt en potentieel nog andere stuk boven op inkomhal. Eventueel ook vals plafond steken heeft de breedte van de trap en 4 m² van de inkomhal.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Keuken verbouwen. Korte muur van ong. 1m inkorten of afbreken. Korte poutrel vervangen door lange poutrel van buitenmuur naar buitenmuur 5m. Op korte poutrel rust ook stuk stenen plafond.

Binnenhuis afwerking

Wij zoeken een klusman om onze nieuwe veranda af te werken. Concreet gaat het om het bezetten en schilderen van enkele stukken muur en schilderen van het plafond en al de bezette stukken. Het gaat om een stuk onder de venster en dan nog een extra muur. Oppervlaktes ken ik niet vanbuiten, maar ik kan die zeker bezorgen.

Renoveren kaperszaak

Ik zou graag mijn muren behangen en een stuk verven. Lokaal is 10 meter op 10m, hoogte 2, 50 m Plafond verven en led lichten vervangen. Waterleiding aansluiten voor de wasbakken.

Kelderplafond bezetten

Win zouden graag de kelder laten bezetten. Het is nog een oude kelder een stuk plafond (nog oude bezetsel met latten), en een stuk is met kleine welvingen. Gewone plafond is ongeveer 40 m², de plafond met oude gewelven is 8 m². Oude bezetsel moet weggehaald worden en er moet nieuwe pleister op.

Pleister en schilderwerken na waterschade

Waterschade in het midden van plafond kelder, rond de verlichting: vervanging van stuk plafond & herstel van bepleistering nodig Ook trapleuning vast te maken.

Bezettingwerken + schilderwerken plafond traphal na vochtschade

Wij zijn op zoek naar een bezetter en schilder voor werken in Kapellen. Wegens vochtschade aan een velux in de traphal, moeten wij een nieuwe velux plaatsen. Zowel de veluxkader als een stuk van de omringende muren dienen herbezet/geschilderd te worden. De bezettingswerken omvatten concreet: (1) herbezetten van de nieuwe veluxkader (velux moet nog geplaatst worden) (2) herbezetten van ca 6 m² muur omliggend aan de velux. Nadien dient dit ook wit geschilderd te worden. Deze werken dienen uitgevoerd te worden in de traphal. De velux en de muren zijn goed te bereiken met een kleine lader.

Kleine herstelling uitvoeren aan plafond

Een stuk van mijn plafond zou terug opnieuw bepleisterd moeten worden.