Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Houthalen:

Gyproc plaatsen

Ik wil in mijn berging een scheidingswand uit gyproc plaatsen van 2 meter 40. In deze scheidingswand zou ik 2 standaarddeuren willen. Daarnaast zou ik nog een wand van 1 meter 30 en een wand van 90 cm willen plaatsen voor een toilet. Alle muren moeten ongeveer 2m80 hoog zijn.

Herstellen muren en plafond

2 muren van 2m op 2.5m zijn beschadigd na een lekkage in de douche. Er is dus vocht in de muur gekropen. Er zou dus gezien moeten worden wat er met die muren gedaan moet worden. Er is ook grote vlek van vochtschade rond de schouw van regen die in de schoorsteen viel. Dit is een grote vlek van plus minus 1 op 1m.

Gyproc plaatsen op zolder

14.5 m2 meter watervaste gyproc plaatsen in badkamer op zolder incl isolatie en dampscherm 111 m2 gyproc plaatsen in 3 ruimtes op zolder incl isolatie en dampscherm

Muur stucen en gipsplaaten afwerken

Door een lekkage is het stucwerk aan muur in gang en slaapkamer kapot gegaan. Er moet ong 12 m2 op nieuw gestucd worden. Een wand met gipsplaaten moet verf klaar gemaakt worden (ong. 10 m2). En repareren van stucwerk aan plafond, ong 20 meter (na verwijderen van sierlijst is dit kapot gegaan).

Gyproc plaatsen

gyproc plaatsen op zolder

Renovatie

Had graag een prijsschatting gekregen , heb een ouder huis gekocht 115m² en de muren hoogte 2.65m zouden herbeplakt moeten worden , 3 slaapkamers , 1 keuken , badkamer , hal ,toilet , geen kelder , alles gelijkvloers wel zolder mvg enzo

Plekken van binnenmuren

Had graag offertes verkregen voor het bepleisteren van meerdere binnenmuren tott opp huis 115m² , muurhoogte 2.65m , alles gelijkvloers ,keuken , living , slaapkamers 3 , hal 1 , wc 1

Herbeplakken van muren

Had graag een ruwe prijsschatting gekregen (heb een ouder huis gekocht 115m² en de muren hoogte 2.4m): herbeplakken van 3 slaapkamers , 1 keuken , badkamer , hal ,toilet , geen kelder , wel zolder mvg

aanleg terras 46m² + omsluiting ( ...

aanleg terras 46m² + omsluiting ( megategel ) aanleg gazon inzaaien 180m² afboording gazon 48 l m ( klinker zelfde kleur als megategel )

Nieuwbouwwoning van 200 vierkante meter ...

Nieuwbouwwoning van 200 vierkante meter dient geplakt te worden