Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen van muur en plafond na waterschade:

Herstellen van muur en plafond na waterschade

Ik heb een beetje waterschade door een lekkende douche die nu hersteld is en alles is terug droog. Dus ik wil graag de muur (vliesbehang) en de plafond laten herstellen. Afwerking van 1 ruimte. Er is wat schimmel (droog) en wat blaasjes zichtbaar. Betreft niet zo een grote oppervlakte. Zie fotos
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Lommel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van muur en plafond na waterschade uit heel België:

Schade in badkamer en inkomhal herstellen

We hebben na een lekkage in ons dak problemen in onze badkamer en in onze inkomhal onder de badkamer. Badkamer: komen de voegen tussen de tegels los, vermoedelijk zit hier vocht in de muur. Scheuren in het plafond dienen ook bijgewerkt te worden, (hier is water door gelekt) Inkomhal: plafond van de inkomal vertoont beggende vochtplekken. die doortrekken naar de berging onder de trap in de inkomhal.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 20m² met roofing herstellen. Bij hevige regen loopt het water in de keuken binnen, vermoedelijk via pijp van dampkap. Pijp van dampkap zit niet rechtstreeks verticaal boven de dampkap maar met horizontale constructie op 2m van elkaar geplaatst. Het betreft een nieuwbouw van ong. 13j oud. Aan binnenzijde van muur is er schade die rot begint te worden.

Tuinmuur betonplaten vervangen

Wij hebben een muur bestaande uit betonplaten en palen. Een van de betonnen panelen is er af gekomen. De muur bestaat uit 4 delen in de hoogte. Wij zouden graag dat stuk van de muur willen laten herstellen. Een van de betonpalen staat ook scheef en is ook beschadigd.

Verwijderen van een niet dragende binnenmuur en andere werken

-Verplaatsen radiator naar de zijmuur. -Verleggen leidingen in de verluchting, behoud kraan radiator. -Verplaatsen van de kamerthermostaat naar de muur tegen de stookplaats. -Verplaatsen van de lichtschakelaar van de keuken naar een nog te bepalen plaats. -Uitbreken van de muur tussen keuken en woonplaats tot op een hoogte van +/- 80cm. -Uitbreken van de muur naast de keukenkasten zodat deze niet moeten worden aangepast. -Uitbreken van de deur en deuromkasting. -Herstellen/aanwerken van de bepleistering aan de deuromkasting en rond de uitgebroken muur. - Plaatsen van een tablet op de resterende muur. Reinigen van de

Tuinmuur herstellen

Voegen herstellen van de muur, waterproof maken en bewerken met crepi of soortgelijk materiaal. De muur is ongeveer 10 meter lang en 1.60 m hoog. Het gaat om een tuinmuur waarvan de bakstenen los komen , de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20.

Pannendak herstellen

Dak is zadeldak dat tegen hoger zadeldak aangebouwd is, woning is 14 jaar oud, deze winter hebben we tijdens de lange natte periode een natte muur gehad voor de eerste keer, dit euvel zouden we graag opgelost hebben. Dak in dakpannen.

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.

Herstellen scheur in binnenmuur

Muur met schuinlopende scheuren langs beide kanten herstellen.