Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Maaseik:

Herstellen plafond na waterschade

Na een heftige regen een daklekkage ontstaan en het water door het plafond van de slaapkamer gekomen met als gevolg een vochtschade in verschillende plekken in het plafond . 1 slaapkamer : plafond 15 m².

Gevel bepleisteren

Wij willen de achtergevel van onze woning laten bepleisteren met sierpleister (silicone). Het betreft een rijhuis met stadstuintje. De verdieping is makkelijk te bereiken via een terras op de uitbouw van de keuken. Een hoge stelling is dus niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².

Plamuren van muren in de kelder

De muren in de kelder moeten geplamuurd worden, het betreft een grootte van 8 meter op 4 meter breed en 2 meter hoog.

Pleisteren van muren en plafonds in een ...

Pleisteren van muren en plafonds in een nieuwbouw woning.

Wij zoeken iemand om de buitenkant ...

Wij zoeken iemand om de buitenkant vanonze rijwoning van crepie te voorzien. Liefst tegen het bestaande gevelmetselwerk aan. We opteren voor een witte siliconenpleister. Graad advies.

Bezetten van twee binnenmuren die nu ...

Bezetten van twee binnenmuren die nu gewoon in steen zijn: één muur bevindt zich in de living (kleine muur) , de andere muur is de halmuur die vanuit de kelder naar boven gaat. Deze muur bevindt zich wel langs de trap...

niewbouw woning bezetten

niewbouw woning bezetten