Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Neerpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Neerpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Neerpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Neerpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Neerpelt:

Nieuwbouw bepleisteren voor ruim 1000 m²

Het gaat om een complete nieuwbouwvilla. Men moet 960 m² wanden en 272 m² plafonds bezetten. Meeste muren zijn stuc-klaar.

Graven van sleuf voor aardgasaansluiting

Ik wil een sleuf laten graven van 6m lang en 70cm diep + een werkput van 1m x 1m x 1m voor een gasaansluiting + eventueel plaatsen van een wachtbuis tegen 28 januari 2019.

Bezettingswerken in tweewoonst uitvoeren

Binnenpleisterwerken uitvoeren in een tweewoonst Gelijkvloers 12 op 17; verdiep 12 op 12; zolder 12 op 12 ( enkel rechte wanden) Nieuwbouwwoining.

Scheur onder het dak herstellen

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Weet niet goed of het enkel pleisterwerk is of meer. Scheur bevindt zich onder het dak aan de binnenkant van de woning. De buitenkant kan ook beschadigd zijn maar dit kan ik niet zien.

Opnieuw bepleisteren van muren en plafonds

Een verbouwing van een eengezinswoning naar tweewoonst. De meeste muren moeten opnieuw worden bepleisterd. Ook een aantal plafonds.

Egaliseren van de muren

Bad wegnemen ,egaliseren van de muren, trespa plaatsen aan de muren en bad terugzetten. Badkamer : 3 op 3m