Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor winkel en 2 appartementen bepleisteren:

Winkel en 2 appartementen bepleisteren

Winkel en 2 appartementen bepleisteren. Het betreft een totale opp. van 800m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Paal (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor winkel en 2 appartementen bepleisteren uit heel België:

Een extra verdieping bouwen

Op een bestaand pand (bestaat uit 1 winkel en 2 appartementen) zouden wij graag nog 1 extra verdieping willen bijbouwen. Het totale oppervlakte is +/- 85m2 (living met open keuken) 2 slaapkamers, douche met wc samen en een klein ingang. Er moet nog een plaatdak komen. Zie in bijlage de huidige plan. Nieuwe verdieping moet identiek dezelfde zijn als de 2de verdieping.

Plannen uittekenen winkel omvormen

Op zoek naar een architect: Winkel om vormen naar drie appartementen in landelijke stijl.

Renovatie en isolatie van plat dak

Ik ben syndicus - renovatie + isolatie plat dak 60 m² Boven gelijkvloers (winkel) is er achteraan plat dak 55 m² Vraag: het betreft appartementsgebouw. Moet isolatie plat dak gebouw ook mede betaald worden door de andere appartementen? Of alleen de nieuwe roofing?

Verbouwen en afwerken (verkoopsklaar maken)

Het zijn oude gebouwen die moeten afgewerkt worden om te kunnen verkopen. Het betreft een rechthoekig gebouw van 160 m2, om te verbouwen tot twee lofts (2x 160 m2)en de verbouwing van een huis tot twee appartementen van elk 90 m2. en verbouwing van winkel tot woonhuis.

Een plan tekenen van 3 appartementen en 1 winkel

Ik heb een pand gekocht met 3 appartementen en 1 winkel. Voor de aanvraag van een vergunning vraagt de stad een plan te laten tekenen. Ik zoek iemand die dit voor een degelijke prijs kan doen.

Winkels en appartementen

Bouwen van 2 winkels en 4 appartementen. Verbouwen van een winkel en appartement en daar nog één nieuw app op. Aanvang april 2013.

Ons idee nieuwe winkel 90 m² bouwen met ...

Ons idee nieuwe winkel 90 m² bouwen met garage en werkplaats of studio achter van 60m² totaal ongeveer 150 m². Daar boven 2 appartementen, een van 110 m² plus 15 m² terras en een appartement gedeeltelijk in het dak van 90 à 100 m² beide appartementen hebben 2 slaapkamers. Boven het dak appartement een dak tuin en terras van samen 25m². Achteraan in de tuin 2 garages samen 40 m². Huidig gebouw moet afgebroken worden. Het gaat hier over een hoekhuis.

Nieuwbouwrenovatie één winkel en 3 ...

Nieuwbouwrenovatie één winkel en 3 appartementen