Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stuccen en schilderen van plafond na lekkage:

Stuccen en schilderen van plafond na lekkage

Het plafond in de badkamer is losgekomen (plakwerk) na in regening, dit dient te worden hersteld en geschilderd. De oppervlakte is ongeveer 20 m². opnieuw stuccen en verven van het plafond.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Riemst (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuccen en schilderen van plafond na lekkage uit heel België:

Herstellen plafond stuccen en schilderen na waterschade

Plafond herstellen. Graag komen kijken ter plaatse.

Stuccen van huis en garage

Bestaande woning stuccen. Bewoonbare oppervlakte 140 m². De garage moet ook gestuct worden dit is ook een 20 m². Woning moet eerst gestuct worden voordat we zelf kunnen gaan verven. Willen zelf graag tussen kerst en oud en nieuw schilderen.

stuccen van washok en zijmuur keuken

Ik heb een vochtprobleem in het washok. Verf en bezetting komt los van de muur. Na het oplossen van de root cause van de lekkage moet het washok hersteld worden + zijmuur keuken. Opnieuw bezetten + schilderen na vocht infiltratie.

Stuccen, behang verwijderen en schilderen

Klein beetje pleisterwerk, muur afkappen. Plaatsen plinten en schilderen 3 x 4 meter op 20 cm. Behangen isolatie rol 54 vierkante meter en behangen 27 vierkante meter effen papier.

Stuccen en schilderen na lek

Her bepleisteren plafond 1. 5 x 1. 5 m.². en gans plafond her schilderen ongeveer 50 m.² Dit is een verzekeringskwestie, moet wel zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden graag in de maand september.

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.

Stuccen van ganse huis

Geen speciale afwerkingen,hoeken of kanten. Gewoon glad Pm te kunnen behangen of schilderen. Stuccen en van ganse huis , gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping. 449 m² in totaal.

Schilderen stuccen en muurtje metselen

Het is voor het bijplakken en schilderen van een muurtje