Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyproc plaatsen:

Gyproc plaatsen

Plaatsen van 36m² waterbestendige gyproc. Achter gyproc moeten aluminium profielen geplaatst worden tegen bestaande muur, en alles opgevuld met isolatiemateriaal.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Spalbeek (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyproc plaatsen uit heel België:

Zolder afwerken met gyproc en deur plaatsen

Ik wil mijn zolder afwerken met in totaal 175m² extra valse wand van 3m10 hoog. Graag inclusief deur. De zolder is leeg en moet dus schilderklaar gemaakt worden.

Gyproc plaatsen

Ik wil in mijn berging een scheidingswand uit gyproc plaatsen van 2 meter 40. In deze scheidingswand zou ik 2 standaarddeuren willen. Daarnaast zou ik nog een wand van 1 meter 30 en een wand van 90 cm willen plaatsen voor een toilet. Alle muren moeten ongeveer 2m80 hoog zijn.

Twee veluxen of één grote plaatsen

We hebben een huis met drie gevels, we hebben het isolatiewerk gedaan. We zijn druk bezig met het afwerken van de zolder die we nodig hebben voor de velux dakramen. Maak vervolgens de muren in gyproc. Nous avons une maison à trois façades, nous avons fais les travaux d’isolation. Nous sommes occupé à faire des finissions au grenier nous avons besoin d’un proffesionnel pour les fenêtres de toit velux. Pour en suite faire les mûrs en gyproc.

Renoveren van het huis

Wij zijn sinds een dik jaar ons huis zelf aan het renoveren maar we hebben het een beetje zwaar onderschat, mijn echtgenoot doet tot nu toe alles zelf en dat lukt ook maar een extra hand die hem kan helpen en mee beslissingen neemt zou zeer welkom zijn! Er is al veel werk verzet maar er moet nog veel gebeuren ook! zoals: gyproc profielen verder plaatsen , nog een deel verder isoleren, gyproc plaatsen, badkamer terug zetten, bezetten en eventueel nog schilderen! Het meeste materiaal dat nog nodig is hebben wij al in ons bezit.

Vloer met chappe + valse wand plaatsen

Graag zouden wij een valse witte wand hebben in gyproc hebben in onze handelsruimte van ongeveer 6 meter lang en 3 meter hoog (exacte afmetingen heb ik nog niet). Er dient geen elektriciteit in de wand verwerkt te worden. Daarnaast moet de chappe en de vloer worden gelegd met een oppervlakte van ongeveer 280 m². De tinten van de winkel zullen beige/ licht roze zijn, dus de vloer zou daarbij moeten aansluiten. Graag willen we een tegelvloer.

Herstellingen na waterschade

Problemen met het binnensijpelen van water tussen veranda en huis. Tamelijk veel waterschade. Het gaat om twee verschillende plaatsen. Er zijn twee plexiglazen uit onze veranda waardoor onze ene gyproc muur begint te zwellen . Daarnaast hebben we in de veranda een groot schuifruim waar het water binnensijpelt via onze ruilluik. De muur zou dus hersteld moeten worden, twee plexiglazen en kijken wat er verder kan gedaan worden om verdere waterschade te vermijden.

Verbouwingswerken uitvoeren

Voor de verbouwing bij mij thuis voorzie ik: Een stuk muur uitbreken en een ligger plaatsen. 24 m² vloer verwijderen en nieuwe tegels plaatsen met vloerverwarming. Een toilet plaatsen, diverse loodgieterij en electro (electriciteit io brengen en attest) Op zolder dient er gyproc wanden geplaatst te worden en een nieuwe vloer en trapbekleding.

Gyproc plaatsen op zolder

14.5 m2 meter watervaste gyproc plaatsen in badkamer op zolder incl isolatie en dampscherm 111 m2 gyproc plaatsen in 3 ruimtes op zolder incl isolatie en dampscherm