Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Afwerken kleine pleisterwerken rondom de deuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken kleine pleisterwerken rondom de deuren:

Afwerken kleine pleisterwerken rondom de deuren

Pleisterwerken:ik heb 35 deuren waar de dagkanten + hoekprofiel moet hersteld worden na vastzetten deuren.

Afwerken kleine pleisterwerken

Afwerken/rechtzetten van een reeds uitgeplakte woning. Dit zou gaan om enkele kleinere werken en reparaties.

Afwerken kleine pleisterwerken

Graag zou ik 2 deuropeningen (de dagkanten) willen laten bepleisteren. Alsook de plafondrand van de overloop.

Pleisterwerken bezetten binnenmuren afwerken dagkanten

Wij zijn op zoek naar een bezetter die ons kan voort helpen met onze renovatie. We hebben een bel-etage woning die we in 2 fasen aan het renoveren zijn omdat we er in wonen. De eerste fase is bijna rond, er moeten enkel nog wat kleine pleisterwerken gebeuren zoals afwerken dagkant raam, bijwerken muren waar een nieuwe deur in is geplaatst,.. Als dit klaar is kunnen we afwerken en alles verhuizen voor de tweede fase. In de tweede fase zou onze living, keuken en de ramen volledig aangepakt moeten worden, alsook de traphal. Het is voor ons de bedoeling dat we een bezetter vinden die dit volledig afwerkt voor ons.

Afwerken van de kamers en plaatsen van deuren

Kamers afwerken + deuren plaatsen en kleine pleisterwerken.

Pleisterwerken op gyproc

Betreft bezetten op gyproc: Traphal gyproc afwerken tot schilder klaar. Hoofdzakelijk pleisterwerken op gyproc egaliseren afwerken. Oppervlakte +/- 30 m². Graag ter plaatse komen.

Renovatie woning - pleisterwerken uit te voeren

Pleisterwerken in totaal van 5 ruimtes. Schets ter beschikking. Ruimte 1 - Keuken "75 m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 2 ramen in total 15 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cmRuimte 2 - living 90m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 2 ramen in total 20 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cmRuimte 3 - slaapkamer 43m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 1 raam in total 15 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cm) Gproc muren13 m2 M-stud / OSB platen ter ondersteuning van 2 radiators

Pleisterwerken 2 kamers/2 plafonds

Pleisterwerken van : 4 muren (zonder ramen) in 2 kamers = 30 m2 totaal (13 + 17m2) eventueel plafonds in 3 kamers = 37 mm2) + 1 profiel aan een raam (waterschade) opnieuw afwerken Ideaal zou zijn komen kijken tss 31-3 augustus, eventueel bepalen welke voorbereidingswerken wij zelf moeten doen (verwijderen oude bezetting/tasso) om dan tss 1-8 augustus de bezettingswerken uit te voeren. (dan zijn de kinderen op kamp)