Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "afwerking voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor afwerking voorzien:

Afwerking voorzien na plaatsing raam en deuren

Ik zou de randen van mijn voordeur, raam en deur willen laten afwerken. Afwerking mag in gyproc of bezetting zijn.

Gyproc plaatsen op zolder

Zolder: 1) 35 m2 gyproc te zetten Dit is inclusief: schuine wand tg dak Afwerking van dakkapel binnenkant 2) verfdeur zetten in een reeds geplaatste gyproc muur. Ik heb nog 20m2 gyproc liggen en wat houten balken om deze in te kloppen. Deur heb ik nog niet (opening voorzien voor deur 85 a 90 cm breed) 3) gyproc afwerken maar dan volledige zolder ca 50m2 Graag obv deze omschrijving een interessante offerte.

Nieuwbouw bepleistering uitvoeren

Begin 2019, laten we een nieuwbouw plaatsen (winddicht) ruwbouw, dus alle binnenafwerking moeten we zelf voorzien. Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gyproc plaatsen

In de living moeten enkele muren bekleed worden met gyproc. Wanneer de werken van start gaan zullen de muren geinjecteerd zijn tegen opstijgend vocht en behandeld zijn tegen salpeter en andere zouten. Onze buren hadden hetzelfde probleem en hebben de afwerking gedaan in gyproc, dit vonden we mooi. Op het plan staat een indicatie van de afstanden. Muren die gedaan moeten worden: Groen/Geel Type gyproc: Groene gyproc waterbestendig. Schroeven: Alle schroeven/nagels die u gebruikt dienen roestbestendig te zijn. De werken zijn gebudgetteerd dus kunnen uitgevoerd worden nadat dit voor ons beide mogelijk is en dit in het budget valt. Het kan tot 2-3maanden duren tegen dat de werken langs onze kant klaar zijn. Kom graag langs om de wekruimte te voorzien en te bespreken.

Afwerken bovenverdieping stuccen-gyproc

We hebben nieuwe ramen laten plaatsen, maar zoeken nog iemand die hiervan de afwerking kan voorzien. Het gaat over 3 grote ramen en 1 klein raam. Alsook 2 of 3 muren die opnieuw bepleisterd mogen worden, eventueel gyproc. We willen dit zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Pleisterwerken in verschillende ruimtes

Voor de afwerking van een ruwbouw-woning (winddicht) te Lummen ben ik op zoek naar een stukadoor. Stukwerk te voorzien in alle ruimtes: - woonkamer/keuken - traphal / wc - badkamer - 2slk - zolder Werfadres: Lummen Schetsen in bijlage

Het huis in Retie wat ik heb gekocht ...

Het huis in Retie wat ik heb gekocht heeft grof gedraaid pleisterwerk. Dit pleisterwerk, wanden en plafond, wil ik voorzien van een gladde afwerking. Afhankelijk van de prijs wil ik het hele huis doen of alleen de benedenverdieping. Het door mij opgegeven aantal m2 is een gok. Bezichtiging van het werk mogelijk op 26 februari, 2 maart, 3 maart, 4 maart of 5 maart.