Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten:

Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten

Badkamer van 2m x 2m en 2m60 hoogte Afkappen tegels en bezetting en opnieuw bezetten van 2 volledige muren, in de 3e muur is een deuropening. Aan 4e muur moet niets gedaan worden daar komt osb wand tegen. Start werken graag op 25 Mei 2020.

Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten

De tegels en het bezetsel van de badkamer verwijderen. Daarna opnieuw bezetten. Vloeroppervlakte is 280 x 180 cm. Hoogte 256 cm.

Herstelwerken aan muren door vochtschade

Mijn verzekering vraagt mij een offerte voor herstel van schade aan badkamerplafond, muren en aanpalende muren en plafond in de hal. Deze schade is ontstaan door een lek aan de siffon in het appartement gelegen boven het mijne. Foto's in bijlage. (indien gewenst kan ik filmpje mailen waarin het "regent" als bovenbuur doucht, om zo schade te kunnen inschatten) Indien de offerte goedgekeurd wordt door de verzekering wens ik uiteraard de werken te laten uitvoeren. Vermoedelijk gaat het om herbezetten, schilderen en betegelen (hoogstwaarschijnlijk zit het vocht ook achter de badkamertegels waardoor deze er in verloop van tijd kunnen afvallen door beschadigd bezetsel) Graag contacteren via mijn mailadres, aangezien ik het appartement verhuur en zelf in Nederland woon.