Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Barsten in binnenmuren herstellen en schilderen tgv wegenwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Barsten in binnenmuren herstellen en schilderen tgv wegenwerken:

Barsten in binnenmuren herstellen en schilderen tgv wegenwerken

Binnenmuren straatkant vertonen barsten tgv wegenwerken, barsten en scheuren moeten hersteld worden en alles moet overschilderd worden: straatkant gang - living - garage en 2 slaapkamers.

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Bezetten van buitenmuur + herstellingen binnenmuren

Graag offerte voor bezetting van: - buitenmuur +/- 70m² - binnenmuur +/- 4m² - herstellingen van enkele diepe barsten in binnenmuur - herplaatsen van enkele plinten

De binnenmuren moeten opnieuw ...

De binnenmuren moeten opnieuw bepleisterd worden, dit omdat de kalk barsten en gaten vertoond.

Door een bouwproject in de straat zijn ...

Door een bouwproject in de straat zijn er barsten in de huidige bezetting gekomen en/of is de huidige bezetting los gekomen. Dit zou ik graag gerepareerd zien. (dit in de afgeronde aansluitingafwerking tussen plafond en muur en dit op de 3 verdiepingen , en de gebarsten bezetting van de binnenmuren dienen vervangen te worden.

de binnenmuren wensen we opnieuw te ...

de binnenmuren wensen we opnieuw te laten beplekken door een vakman. het huis werd gebouwd in 1965 en vertoont veel barsten en vocht- en schimmelplekken vanwille de oude ijzeren ramen. Deze zijn onlangs vervangen door aluminium ramen. binnen dient de afwerking door een plekker te gebeuren.