Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Barsten in muren herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Barsten in muren herstellen:

Herpleisteren van een losgekomen stuk plafondbezetting

Loshangend stuk plafondbezetting verwijderen in living herpleisteren van een losgekomen stuk plafondbezetting (60cm x 120cm) in living dikte 1> 1,5 cm Vullen van enkele kleine barsten op enkele muren van het appartement en bijwerken van een restant van gerepareerde waterinsijpeling;

Barsten in muren herstellen

Door mijn buurman zijn renovatie heeft hij mijn muren beschadigd. Nu zitten er barsten in mijn muren. En in mijn plafond. Living barst op plafond en muren. Plafond pleisterwerk.

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Bartsten in muren aanpakken

In de bovenverdieping van mijn huis komen er barsten in de muren. Zoek iemand die dit kan vaststellen en behandelen.

Nazicht en herstelling scheuren en barsten in muren

Ik heb barsten en scheuren aan de buitengevel en binnen muren. Vooral in de keuken en buiten rond het huis. Buitengevel : bakstenen. Binnen : muren met pleisterwerk.

Herstelling muren na waterschade

In het kader van een schadeaangifte aan mijn verzekering betreffende barsten in tegels sanitaire doucheruimte met waterinsijpeling muren als gevolg. Herstellen van de met waterinsijpeling beschadigde muren. De 2 beschadigde muren hebben samen een oppervlakte van ongeveer 5,4 m2 waarvan 3,5 m2 dient hersteld te worden (uitkappen en terug bezetten) en 5,4m2 terug dient geverfd te worden.

Dichten aansluiting naden gyprocwanden en muren

Door het 'zetten' van de balkstructuur van het dak zijn er brede kieren ontstaan tussen gyprocwanden en bepleisterde muren. De pleister is gebroken en er tussenuit gevallen. De kieren zijn soms breed. De gyprocanden werden geplamuurd. Het gaat over een vrij grote oppervlakte van twee verdiepingen (kinderkamers en mezzanine). De naden dienen zorgvuldig gedicht te worden en te worden voorzien van flexibele naad zodat wij kunnen schilderen en het achteraf weer niet gaat barsten.

Stuccen van muren in badkamer

Herstellen van barsten in muren in de badkamer. Stuccen van muren.