Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Behang verwijderen en stucen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Behang verwijderen en stucen:

Behang verwijderen en stucen

87m² Behang verwijderen en stucen.

Herstellen muren na waterschade

Na het aankopen van onze woning en het verwijderen van het behang, bleek er een grote vochtplek in de muur te zitten. Deze werd groter over een paar weken en was het gevolg van een lek bij onze bovenburen. Het lek is ondertussen gerepareerd en we hebben voor de verzekering een bestek nodig voor eventuele herstellingen. Zou hiervoor iemand langs kunnen komen . Muren : pleisterwerken . 1 muur en plafond te herstellen

Pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen

Over heel het appartement is er na het verwijderen van het behang loszittende pleister verwijderd. Deze en scheuren moeten terug bepleisterd worden. Oppervlakte appartement 130 m².

Slaapkamers bepleisteren

We zouden graag de muren van 3 slaapkamers en een centrale hal laten bepleisteren. Momenteel zijn de muren behangen met glasvezel behang. De glasvezel zit echter los, die zouden we voor de werken verwijderen. Daaronder zit het originele plaksel uit 1954. Het gaat over een totaal oppervlak van +- 170 vierkante meter.

Muren herbepleisteren

Herbepleisteing van muren inclusief recht maken om daarna te kunnen behangen. Dit voor 25 m². Op heden is na lostrekken behang de bepleistering op leemmuur over grote stukken losgekomen. Volledig verwijderen van oude bepleistering

Binnenmuren bepleisteren

Het opnieuw pleisteren van een binnenmuur (4,7mx2,6m). Na het verwijderen van het behang is het pleisterwerk afgebrokkeld op een plek en brokkelen de onderliggende verflagen af. Momenteel is de muur niet recht (bol onderaan) en dit zou recht gemaakt moeten worden. Daarnaast zou in onze gang de muren (twee muren van elk 3,4mx2,6) recht gemaakt moeten worden. Deze zijn nu gewoon geschilderd.

Herstellen van waterschade

Nieuwe bepleistering en verf of behang navigatie waterschade (in een hoek). Het betreft volgende werken: - verwijderen plinten - verwijderen oude bepleistering op 3 plaatsen (muur gang, muur living, muur gang beneden bovenaan) - eventueel muur behandelen tegen vocht - nieuwe bepleistering - muur living verven - muur gang behangen - plinten terug plaatsen

Enduiseren beschadigde muur in traphal

Na verwijderen van zwaar behang in de traphal zijn stukken pleisterwerk (dun wit laagje) mee gekomen. Op andere plaatsen zijn er heel wat lijmresten achtergebleven. De muur is dus niet klaar om opnieuw te behangen. Wellicht moet deze worden ge-enduiseerd. Naar schatting gaat het over 45 m2. De trap in de traphal wordt in de tweede helft van augustus afgeschuurd en opnieuw geschilderd.