Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bepleisteren van binnenmuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bepleisteren van binnenmuren:

Woning 300 m² bepleisteren

voor onze renovatie bouw (binnenmuren PLS) zijn we op zoek naar een goeie stukadoor. Regio Aalter. (alle werken zijn gelijksvloers - dus geen trappen en...) Periode uitvoeren: oktober

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Snelbouwmuur bepleisteren

Snelbouwmuur laten bepleisteren (+_ 20 m²) binnenmuren

Bepleisteren van binnenmuren

Renovatieproject vrijstaande woning . Oude bepleistering is afgekapt.Woning is van 1960 dus ondergrond zijn oude bakstenen.Graag spuitbepleistering bijna schilderklaar. Oppervlakte inclusief raam en deuropeningen +-380 m2. Water/elektriciteit en toilet voorhanden.

Bepleisteren van muren bijgebouw

Ik wil graag de binnenmuren van een bijgebouw laten plakken. Het gaat over 1 ruimte met klein toilet en nog een kleine ruimte. Totale oppervlakte bedraagt 62 vierkante meter.

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag een aantal muren in ons herenhuis laten bepleisteren. We hebben het oude plakwerk verwijderd. Het gaat om een vijftal muren - totale oppervlakte (min deuren en ramen) = ca. 50m2 - redelijk ruwe bakstenen ondergrond - behang en schilderklaar te plaatsen. Na de Kerstvakantie uit te voeren.

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag stucwerk op de binnenmuren van onze living en eetplaats. 1 muur in de slaapkamer. Wij hebben 1ste laag cement gelegd. Afwerking en plakkerij is voor de vakman.

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag mijn muren laten bezeten met Mp 75 het moet mooi glad en recht zijn. Binnenmuren van vier kamers en living. Materiaal nog te bespreken.