Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bepleisteren van slaapkamers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bepleisteren van slaapkamers:

Slaapkamers bepleisteren

We zouden graag de muren van 3 slaapkamers en een centrale hal laten bepleisteren. Momenteel zijn de muren behangen met glasvezel behang. De glasvezel zit echter los, die zouden we voor de werken verwijderen. Daaronder zit het originele plaksel uit 1954. Het gaat over een totaal oppervlak van +- 170 vierkante meter.

Complete woning bepleisteren

Alles zou bij mij moeten geplakt worden. Het gaat om 2 badkamers, 2 livingen, keuken,2 slaapkamers, gang en mijn 2 betonnen trappen. Ook overal de plafonds te doen, liefst met spuitpleister werken.

Verschillende kamers bepleisteren

Wij zijn op zoek naar iemand die onze muren kan bepleisteren nadat we behangpapier en tegels hebben weggehaald. In totaal 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en 2 toiletten.

Bepleisteren van meerdere slaapkamers

Bepleisteren van slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 60 m².

Bepleisteren van bovenverdieping

De hele bovenverdieping (3 grote slaapkamers gang en badkamer moet bepleisterd worden, alles staat nu in de gyproc.

Woning bepleisteren

Graag zouden wij de muren van de hal, en 4 slaapkamers laten bepleisteren met een gemiddelde oppervlakte van 20-30 m2.

2 slaapkamers bepleisteren

Muren en plafond dunpleister, afdekken ( niet met een spray!! ) van raamprofielen en deuren (nieuw) en vloer. Ongeveer 60 vierkante meter

Renoveren kamers 1e verdiep

Wij zijn van plan om in de loop van de tijd al onze kamers op het eerste verdiep te renoveren, maar willen starten met 2 slaapkamers. We zouden de kamers zelf afbreken (gyproc eruit en isolatie) en zouden dan nieuwe gyproc al dan niet zelf willen installeren (afhankelijk van de prijs) en de muren willen bepleisteren. Wij plannen deze werken ergens tussen september en november/ begin december dat het af moet zijn :). Indien wij tevreden zijn van de werken volgen er nog zeker 4 slaapkamers.